Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blogarama: The Oldest Blog Directory

Submit your blog for free or browse our 154.517 active and moderated blog listings

Not just a blog directory

  • Millions of visitors
  • Hundreds of thousands subscribers
  • Free submission
  • Free advertisement of each of your posts
  • Premium and Business packages

Korang Blog Posts

Hot News · 12:26 27 Jan 2016
Gambar hiasanPertanyaan ini saya tujukan kepada abang-abang dan kakak-kakak yang mahu menyambung master pada tahun ini.Tujuan artikel ini bukan untuk menakut-nakutkan atau melemahkan semanga… Read More
Tutorial Blogger · 06:54 25 Apr 2017
Dulu kawan abe nik ada ajak pergi main gym . Masa mula2 main memang sakit seminggu ha3. Memang rasa nak menagis sebab x pernah main kan. Lepas tu main lagi ikut turutan nasib baik ada sifu y… Read More
Eratuku · 08:50 02 May 2017
Memiliki peralatan elektronik canggih semestinya menjadi idaman masyarakat maju hari ini. Gajet adalah bahasa mudah yang merujuk kepada peralatan elektronik yang mudah dibawa ke hulu k… Read More
Hafidzlog · 01:40 06 May 2017
Salam. Selesai sudah untuk entry PENGENALAN tentang Hot Wheels. Kalau korang ada comment, pendapat dan cadangan boleh kongsikan di ruangan comment ya! Jadi entri seterusnya tiba masa untuk a… Read More
Mycherita · 04:31 08 May 2017
Pernah tak korang tiba-tiba rase lapar burger tapi tak tahu mana nak cari. Situasi macam ini biasa terjadi kan?? betul tak..?? Ok. Hari ini nak cerita sikit pasal pengalaman tiba-tiba rase l… Read More
Ntgravity Zone · 04:06 20 May 2017
Salaam...Mula - mula sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada pihak pengurusan MYDIN kerana menjemput NTGravity Zone menghadiri siri jelajah kedua Anuar Zain Album Tour 2017 di Kuchi… Read More
Z E T Y H A S N A N · 01:31 29 May 2017
 Budget trip berdua ke Yogjakarta Indonesia. Assalamualaikum ! Ramadhan kareem to all my muslim readers. Err..macam cliche kan kalau lama tak update mesti  nak tanya 'korang r… Read More
Liverpoolkita · 13:16 10 Jun 2017
Kes Mat Salah berlanjutan dan masih tiada kata putus. Rasanya terma dengan pemain dah setel, cuma sekarang topik harga perpindahan yang merawit sampai berminggu-minggu. Pihak AS Roma bertega… Read More
Liverpoolkita · 18:47 23 Jun 2017
Pihak kru penerbitan Liverpoolkita mengucapkan Selamat Hari Raya Aidul Fitri kepada semua peminat blog Liverpoolkita yang sudi menjengah blog yang tak seberapa ini. Kita kadang-kala kami men… Read More
Fiena Rizz · 20:47 10 Nov 2017
Assalamualaikum.Arini fiena nk share sikit ngan korang spa muslimah yg fiena selalu pergi antara spa muslimah favourite lah wat masa nih. Spa muslimah ni best giler dgn harga yg sgt berpatut… Read More
Eratuku · 15:45 12 Nov 2017
Bulan lepas aku sekeluarga telah pergi bercuti ke Kundasang, satu kawasan tanah tinggi di area berhampiran dengan Ranau. Aku pergi berkonvoi 5 buah kereta bercuti bersama anak-anak dan ister… Read More
Totalping.com · 14:22 16 Nov 2017
. . Harga Pasaran : RM85.00 Harga Kami : RM75.00 sahaja !! Anda Jimat : RM10.00 Isi Kandungan/Berat : 15 gram . POSTAGE:. RM8 SEM. RM12 SS . . . Diluluskan oleh : Kementerian Kesi… Read More
Eratuku · 10:31 13 Dec 2017
Kalau nak tahu, saya sebenarnya banyak membaca perkongsian mengenai cara kurangkan kuning bayi di alam maya ini. Malangnya kebanyakan daripada cara kurangkan kuning bayi yang ditulis o… Read More
Dreaming Big Enough · 07:07 28 Dec 2017
Assalamualaikum dan HelloHarini nak share sikit pasal kedai yang aku baru pegi haritu. Sebelum ni tak pernah masuk pun, tapi since kawan-kawan ajak, aku ikut saje laah.. Haritu pegi kat Mid… Read More
Eratuku · 09:02 06 Feb 2018
Nampak gaya memang perlu selalu menaip dan update blog saya. Maklumlah komitmen kerja kena utamakan dahulu, tetapi macam biasa…jika ada masa terluang memang menghadap blog kesay… Read More
0