Share the post

Simpelmother - Jag är en singeltjej som lever tillsammans med mina 2 tonårsbarn, hund och 2 katter. Pluggar till Vård och stödsamordnare på Karlstads universitet. Vill gärna hjälpa barn och ungdomar som har problem av alla de slag. Tänkte använda bloggen till att skriva av mig mina tankar och annat som händer i mitt liv. Har alldeles nyligen blivit bättre från en djup depression och ångest, kommer att blogga om det oxå.

×

Subscribe to Simpelmother - Jag är En Singeltjej Som Lever Tillsammans Med Mina 2 Tonårsbarn, Hund Och 2 Katter. Pluggar Till Vård Och Stödsamordnare På Karlstads Universitet. Vill Gärna Hjälpa Barn Och Ungdomar Som Har Problem Av Alla De Slag. Tänkte Använda Bloggen Till Att Skriva Av Mig Mina Tankar Och Annat Som Händer I Mitt Liv. Har Alldeles Nyligen Blivit Bättre Från En Djup Depression Och ångest, Kommer Att Blogga Om Det Oxå.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×