Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Ka bërë seks me 100 meshkuj të martuar:  Kam shpëtuar martesat e tyre…

Një grua në Britaninë e Madhe ka befasuar me deklaratën e saj. Ajo ka thënë se ka bërë seks me 100 meshkuj të martuar. Në një hark kohor prej 10 vitesh.

Gweneth Lee deklaron se duke bërë këtë gjë ka shpëtuar martesat e tyre.

Ish-modelja 47-vjeçare tregon se nuk ndihet në faj për këtë gjë. Sipas saj meshkujt me të cilët ka bërë seks do të ndaheshin nga partneret e tyre.

“Shumë njerëz nuk e pëlqejnë atë që unë bëj por me të vërtetë nuk ndjej keqardhje sepse besoj që kjo ka mbajtur shumë çifte së bashku. Kaq shumë martesa në Britani janë në krizë, veçanërisht çifte në moshë të mesme dhe me fëmijë.” – tha Lee.

www.lajm-shqip.com

29.01.2018

The post Ka bërë seks me 100 meshkuj të martuar:  Kam shpëtuar martesat e tyre… appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Ka bërë seks me 100 meshkuj të martuar:  Kam shpëtuar martesat e tyre…

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×