Blog Directory  >  hannae - Blog  > 

Hannae Blog


justyouonlyyou.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Soclog is a social blogging community, connected with Bilddagboken.se. Blogs that focus on comments, friends and social functions.
Tuesday 5/10
2010-10-04 22:00
We have had our moments, both good and bad.But i know it always will be weBecause you and me are made for each other.I will never take a step without you.Because I love you, and will always… Read More
Monday 4/10
2010-10-03 22:00
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd Nu är det mitt tåg och dax för avgång Sti… Read More
Sunday 26/9
2010-09-25 22:00
tala om för dom att jag var gladatt mitt hjärta var brutetatt alla mina ärr är öpnnafalla ur kärleken är hård, falla för förräderi &au&hell…Read More
2010-09-19 22:00
Sometimes we fight, sometimes I cry Why don't I just tell him goodbye Sometimes I should, but sometimes I don't Build up the strength to say that it's wrong Sometimes I hate, sometimes I lov… Read More

Share the post

hannae

×

Subscribe to Hannae

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×