Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

KQZ vendos sot për mandatin e deputetëve, Rehovica dhe Rakipi

KQZ do të marrë vendim sot, ora 12:00, për lënien ose jo të mandateve për 2 deputetët, Gledjon Rehovica i LSI dhe Aqif Rakipi i PDIU-së.

Pasi nga një verifikim i Prokurorisë së Përgjithshme kanë rezultuar të kenë kryer vepra penale si ajo e vjedhjes. Dhe nuk e kanë deklaruar në formularin e dekriminalizimit.

Të ngjashme mund të lexoni:

• Kryeprokurorja Marku inauguron hapjen e gjuetisë së ‘peshkaqenëve’, Rakipi e Rehovica…

• Pas kërkesës për heqjen e mandatit, Prokuroria tjetër padi për Rakipin dhe Rehovicën

• Skanohet pasuria e ‘Peshkaqenëve’: Kush është eksponenti i mazhorancës që po hetohet nga FBI

KQZ vendos sot për mandatin

Po ashtu, KQZ do të shqyrtojë fatin e funksionarëve publikë, Eduard Kapri, kryebashkiak i Pogradecit; Mhill Fufi, ish-deputet dhe Omer Mano, ish-deputet.

Në rendin e ditës, konkretisht është shqyrtimi i projekt vendimeve:

1. Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme për funksionarin publik z.Gledjon Rehovica, deputet i Kuvendit të Shqipërisë, në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

2. Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme për funksionarin publik z.Aqif Rakipi, deputet i Kuvendit të Shqipërisë, në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

3. Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme për funksionarin publik z.Eduart Kapri, Kryetar i Bashkisë Pogradec, në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integriteti t të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

4. Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme për funksionarin publik z.Mhill Fufi, ish-deputet i Kuvendit të Shqipërisë, në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

5. Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme për funksionarin publik z.Omer Mamo, ish- deputet i Kuvendit të Shqipërisë, në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

03.01.2018

www.Lajm-Shqip.com

The post KQZ vendos sot për mandatin e deputetëve, Rehovica dhe Rakipi appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

KQZ vendos sot për mandatin e deputetëve, Rehovica dhe Rakipi

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×