Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Familja Gomez kundër lidhjes: Çifti nuk do të festojnë dot bashkë!

Familja Gomez kundër lidhjes: Çifti nuk do të festojnë dot bashkë!

Sa herë që klikojmë në Internet emrat e tyre, patjetër do kemi diçka të re. Bëhet fjalë për Selena Gomez dhe Justin Bieber.

Të ngjashme mund të lexoni:

Nëna e Justin Bieber shpreh mendimin për Selena Gomez, ja se çfarë thotë…

Selena Gomez zbulon të brendshmet në skenë, perfomon “e përgjakur”

Ata sapo janë rikthyer bashkë dhe mbajnë mbi supe një histori mbi 3-vjeçare lidhjeje dhe ndarjeje me njëri-tjetrin. Lajmi i fundit që qarkullon për ta, është se nuk do t’i kalojnë festat bashkë.

Familja e Selenës ende nuk e kanë falur Justin për gabimet e të shkuarës.

Një burim për revistën ‘People’ ka zbuluar se Justin po përpiqet shumë që t’i provojë Selenës se është një i dashur shumë i mirë. Prandaj ka pranuar që të mos i kalojnë bashkë festat. Nga ana tjetër familja e Justin e do shumë 25-vjeçaren. Gjithsesi, Justin ka pranuar t’u japë atyre kohën e duhur për të ripranuar këtë lidhje. Ndërkohë, ai do të bëjë të pamundurën për të treguar se ka ndryshuar.

www.lajm-shqip.com

13.12.2017

The post Familja Gomez kundër lidhjes: Çifti nuk do të festojnë dot bashkë! appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Familja Gomez kundër lidhjes: Çifti nuk do të festojnë dot bashkë!

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×