Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Frågestund med Faraway Finland – vad undrar du?

Det tar många timmar att producera en podcast och i en nutid där exakt alla vill podda känns det ibland totalt meningslöst att försöka göra sig hörd genom allt brus. Men jag och Malin poddar ju kanske inte för att nå ut till flest eller för att bli störst. Då hade vi nog inte valt ett ämne som Finland anyway (sorry Finland), vi hade snarare pratat om sex, politik, ångest eller något annat som attraherar publik. Men, vi gör detta för att vi gillar Finland och för att landet förtjänar denna kärlek – och för att det kanske finns någon som råkar vara åtminstone lite intresserad, och vill lära sig mer. Eller för de som råkar trilla in på podden – och lär sig något nytt om det här landet. Och så för alla de som redan bor här och vill få perspektiv på sitt hemland och kanske inspireras till att resa och se mer av Finland?

Ni alla som redan lyssnar på podden, ett stort tack till er – och vi är väldigt tacksamma för alla kommentarer och synpunkter ni skickar in till oss efteråt. Feedback är alltid uppskattat och det har ni varit bra på att ge!

Senaste avsnittet av Faraway Finland

I förra veckan kom senaste avsnittet ut, avsnitt 11, där jag och Malin bombarderar varandra med diverse frågor på blandade teman. Ett avsnitt där ni får chans att lära känna oss lite bättre, som ett avbrott i fullt fokus på endast Finland.

#11 – Lär känna oss bättre

Vad är Jennifer rädd för? Vilken finsk stad skulle Malin vilja flytta till? Finns det något med ett vanlig jobb som Jennifer saknar? Vilken är Malins största dröm? Det och mycket mer får ni svar på i det här avsnittet där vi riktar fokus på oss själva för en stund och ställer frågor till varandra.

Kom ihåg att prenumerera på podden genom din poddapp i mobilen. Och lämna gärna en recension, då blir vi så glada!

Vad vill du fråga oss?

Nu ger vi också möjligheten till er att fritt ställa frågor och komma med förslag på vad ni skulle vilja höra mer om. Vad som helst som gäller ämnet Faraway Finland och mig och Malin. Vill ni veta mer om olikheter, Finlands historia, mer resetips, hur det är att få barn i Finland (vi har ingen aning), bastukulturen eller något helt annat? Eller vem borde vi kanske intervjua?

Lämna en kommentar här, mejla [email protected] eller skriv till oss på vår Facebook-sida.

Alla tidigare avsnitt hittar du här.
Vi har bland annat pratat om:

  • Varför är Finland så usla på marknadsföring?
  • Varför pratar man svenska i Finland?
  • Finska stereotyper

Så, passa på att höra av dig eller lämna en kommentar om du har en fråga eller något önskemål. Tack! ♥

Inlägget Frågestund med Faraway Finland – vad undrar du? dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Frågestund med Faraway Finland – vad undrar du?

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×