Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Još jedna plaža u Dubrovniku dobila plavu zastavu

Danas je još jedna plaža u Dubrovniku dobila plavu zastavu pa je time dobila prestižno međunarodno ekološko priznanje za čistoću i uređenje plaža.

Dubrovnik, 05. lipnja 2017. – Prestižno međunarodno ekološko priznanje za čistoću i uređenje plaža, Plava zastava, danas je 16. put svečano podignuta na plaži hotela Valamar Dubrovnik President. Plava zastava na ovoj se plaži ponosno vijori još od 2002. godine, kada je prvi put dodijeljena nekoj dubrovačkoj hotelskoj plaži.

Plaža hotela Valamar Dubrovnik President i ove je godine ispunila zahtjevne kriterije koji su preduvjet dobivanja Plave zastave koju u Hrvatskoj dodjeljuje Pokret Lijepa naša, a odnose se na sigurnosne uvjete boravka na plaži i u moru te kompletnu uređenost plaže.

Osim samog uređenja plaže, postavljanja tornja za spasitelje, zapošljavanja profesionalno obučenih spasitelja, održavanja visokih higijenskih kriterija i osiguravanja sanitarnih prostora za osobe s invaliditetom na plaži se kontinuirano posvećuje pažnja kontroli čistoće mora, koja je jedan od najvažnijih uvjeta za dobivanje ovog vrijednog međunarodnog priznanja.

Plavu zastavu podigao je spasitelj plaže uz predstavnika ronilačkog kluba Abbys, a uz prigodno čašćenje svečanosti su nazočili brojni prijatelji kao i gosti hotela.

Objava Još jedna plaža u Dubrovniku Dobila Plavu Zastavu pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Još jedna plaža u Dubrovniku dobila plavu zastavu

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×