Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Review – World of Jet DIY-producten

Designs_By_Jet

Vanaf Deze week komen in Kruidvat-filialen verschillende DIY-producten van World of Jet te liggen, zoals haakpakketten en borduurproducten. Ik heb deze artikelen uit mogen testen en vandaag laat ik je weten wat ik van deze producten vind.

Als eerst moet ik zeggen dat de ik de verpakking van de producten erg aantrekkelijk vind. Het heeft een Hollands tintje en dit thema vind je ook terug in de producten.

Haakpakket

Bij verschillende winkels kan je al van deze haakpakketten kopen. Dit soort pakketen zijn enorm handig, want je hebt direct alles bij de hand voor een haakproject. In Het Pakket zit dus alles om het onderstaande vogeltje (of ander ontwerp) te Maken. In dit pakket kon je daarom naast het patroon ook het wol, de vulling, de haaknaald en de oogjes Van Het vogeltje vinden.

haakpakket_world_of_jet

Dit pakket is ideaal als je van Amigurumi houdt en je ervaring met haken hebt. Hoewel elke steek in plaatjes wordt uitgelegd, is dit wel een pakket voor als je ervaring hebt met haken. Je moet namelijk wel een patroon kunnen lezen en de steken leren vanaf plaatjes kan moeilijk zijn.

haakpakket_world_of_jet_patroon

Borduur je eigen armband

Het meest enthousiast werd ik eigenlijk van de borduurproducten en dan met name van het borduren van de armbandjes. In het Pakket Zitten twee lederen-look armbandjes die je eenvoudig vast kan maken met drukknopen.

Haak_Je_eigen_Armband_World_of_Jet

Naast de twee bandjes krijg je een aantal kleuren draad, twee naalden en een werkbeschrijving. Op de werkbeschrijving wordt uitgelegd hoe je moet borduren en er staan een aantal suggesties op vermeld die je kan gebruiken. Ik besloot om de bovenste na te maken op het witte armbandje.

Maak_je_eigen_armband_patronen

Ik moet bekennen dat mijn enthousiasme snel verdween toen ik las dat ik Het Draad moest gaan opsplitsen. Het draad wat je krijgt bestaat namelijk uit 6 draden, terwijl je er maar twee nodig hebt. Dit is iets waar je handigheid moet krijgen. Omdat ik zoveel knopen kreeg in het draad, wilde ik al een paar keer de handdoek in de ring gooien. Maar ik heb doorgezet, en met het volgende resultaat:

Maak_je_eigen_armband_resultaat_world_of_jet

maak_je_eigen_armband_world_of_jet_arm

Dit borduurpakket was uiteindelijk toch wel leuk om te maken. Maar of ik het echt ga dragen? Nee, dat niet. Misschien wel als het pakket wat vrolijkere kleurtjes had.

Houten borduurlabels

Dit borduursetje neemt aanzienlijk minder tijd in beslag dan het maken van de armband. Het principe van dit pakket is hetzelfde. Je splitst de draden en je borduurt een plaatje. Op de achterkant van de verpakking krijg je een goed beeld van het mogelijke eindresultaat.

Borduurlabel_achterkant

In de bijgeleverde werkomschrijving kon je kiezen uit twee ontwerpen. Ik besloot om hetzelfde patroon te gebruiken als het eindresultaat dat op de achterkant werd vermeld.

houten_label_patroon_world_of_jet

borduurlabel_resultaat_world_of_jet

Hoewel het werkje nog niet af is, krijg je wel een idee van het eindresultaat. Dit was wederom leuk tijdverdrijf, maar zou ik dit label echt gaan gebruiken? Nee, dat niet.

Naaldenhoesje / Schaarhoesje

Naaldenhoesje_schaarhoesje_worl_of_jet

Het minst enthousiast van alle producten werd ik van het pakket om een naaldenhoesje en schaarhoesje te maken. In Dit Pakket Zitten alle benodigdheden om een hoesje te versieren. Persoonlijk zou ik deze hoesjes nooit gaan gebruiken en lijkt het mij ook geen leuke bezigheid om er één te maken.

Lintjes, knopen en geweven labels

Lintjes_knopen_geweven_labels_world_of_jet

Wel werd ik erg enthousiast van de geweven labels van World of Jet. Het lijkt mij namelijk enorm leuk om een label toe te voegen aan mijn eigen haak- of breiwerk. Juist als je deze cadeau wilt geven, zijn deze labels een leuke toevoeging.

geweven_labels_world_of_jet

Stofpakket

Stofpakket_world_of_jet

Ik ben zelf een erg slechte naaier. Maar als je van quilten houdt, kan ik mij voorstellen dat deze stoffen je erg aanspreken. In dit pakket zitten namelijk vijf verschillende stoffen van elk 46 x 55 cm.

stoffenpakket_world_of_jet_2

Mocht je bezig willen met één of meerdere producten van World of Jet, ga dan langs de Kruidvat, want daar kan je ze vanaf deze week vinden.This post first appeared on Appeltjessap, please read the originial post: here

Share the post

Review – World of Jet DIY-producten

×

Subscribe to Appeltjessap

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×