Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Waarom Je Het Gratis Cursus Bedrijfsbeheer Kan Samenvatten Van 140 Blz Tot 30 Blz.

Je weet nu waarschijnlijk wel dat je een gratis Cursus Bedrijfsbeheer (.pdf) kan downloaden dat gepubliceerd wordt door de Vlaamse overheid… terwijl meeste startende zelfstandige ondernemers die willen voorbereiden voor hun examen bedrijfsbeheer gewoonlijk via Google “cursus bedrijfsbeheer” in typen en op een website belanden die 150 – 300 euro’s voor hun cursus bedrijfsbeheer vragen.

Maar, net zoals hoe meeste startende zelfstandige ondernemers niet eens weten van het bestaan van een volledige Gratis Cursus Bedrijfsbeheer weten ze ook nog niet dat je het hele cursus bedrijfsbeheer van 140 blz. kan samenvatten tot 30 blz. om toch nog genoeg voorbereid zijn voor je examen bedrijfsbeheer. Zo is het dan ook mogelijk om sneller door je hele cursus te geraken. Bijna 70% van wat je leest in je gratis cursus bedrijfsbeheer moet je niet uit je hoofd beginnen leren en komt nog niet eens voor in je examen bedrijfsbeheer.

Ik zal je het niet kwalijk nemen als je me nu nog niet gelooft, ik ben de enige persoon die zegt op het internet dat je met een gemiddelde studietempo van 16 uur genoeg voorbereid kan zijn voor je examen bedrijfsbeheer in plaats van de gemiddelde studietempo van 3 tot 9 maanden die op meeste andere “cursus bedrijfsbeheer” websites vermeld staat… maar tja.. die websites zeggen dan ook absoluut geen woord over het gratis cursus bedrijfsbeheer van de Vlaamse overheid.

Er zijn twee opties om uit te testen of wat ik zeg wel klopt.

Optie 1: Doe het examen bedrijfsbeheer, ontdek zelf of het waard was om alles uit je cursus bedrijfsbeheer uit je hoofd te leren. Ik gebruik liever mijn tijd om al reclame te maken over mijn eigen zaak via het lanceren van een website.

Optie 2: Koop alle beschikbare cursussen bedrijfsbeheer op de markt. Leg ze (of de notities uit de klas) allemaal naast elkaar. Lees ze allemaal zéér aandachtig na. Wat je daarna zal opmerken is dat bepaalde informatie/leerstof enkel opduikt in één cursus bedrijfsbeheer maar niet in een ander… vindt je dit niet een klein beetje raar? Ik spreek niet over een klein beetje dat ontbreekt, maar over grote stukken.

Denk er een beetje logisch over na, wanneer elke cursus bedrijfsbeheer zegt dat zijn cursus je volledig zal voorbereiden voor het examen bedrijfsbeheer, maar informatie ontbreekt dat een ander cursus bedrijfsbeheer wel heeft, dan kan je daaruit één conclusie uit nemen… je moet niet alles kennen wat in deze cursussen staat geschreven!

Als je geïnteresseerd bent in mijn samenvatting van een typische cursus bedrijfsbeheer, door iemand die ook het examen bedrijfsbeheer heeft gedaan, en die je zal helpen wanneer je vragen hebt (ook praktijk vragen), click hier.This post first appeared on Bedrijfsbeheer, please read the originial post: here

Share the post

Waarom Je Het Gratis Cursus Bedrijfsbeheer Kan Samenvatten Van 140 Blz Tot 30 Blz.

×

Subscribe to Bedrijfsbeheer

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×