Blog Directory  >  Zelfgemaakt ! haakwerkjes en meer... - Blog  > 

Gehaakt Mouwloos Vest.
2016-10-20 10:25
Een keer iets gehaakt voor mezelf.Nu hebben jullie ook een beeld van hoe ik eruit zie :-)Dit vest is gehaakt van allemaal granny's en een paar halve granny's.Helemaal zelf bedacht, dus zonde… Read More
Poef
2016-10-06 16:00
Eindelijk weer een berichtje...We hebben afgelopen tijd veel meegemaakt...Vanaf maart begonnen we aan het grootste deel van onze verbouwing van het huis.De hele voorgevel kwam eruit en werdt… Read More
Give-Away Patroon!
2016-05-07 20:18
Eerst wens ik jullie allemaal fijne paasdagen!Afgelopen tijd was een heftige tijd die nog niet helemaal ten einde is...Mijn jongste broer moest een drietal chemokuren ondergaanomdat hij kank… Read More
Patroon Wagenspanner Uiltjes
2016-03-26 07:06
Aangezien ik regelmatig via de mail de vraag krijg naar het patroon van deuiltjes wagenspanner, plaats ik het patroon op mijn blog.Dat scheelt een hoop tijd in het beantwoorden van de mails… Read More
Paaskipjes
2016-03-26 07:02
Deze foto kreeg ik toegestuurd.Ze had de kipjes (patroon vind je HIER ) gehaakt voor haar dochter omals traktatie op school uit te delen!Ze zitten allemaal op (paas)eitjes die in e… Read More
Etui
2016-03-26 06:49
Mijn dochter haar etui was stuk gegaan en daar moest snel een nieuwe voor komen.Daar ze er op een avond mee kwam, was er geen tijd meer om "even" naar de action te gaan.Dus moeders achter de… Read More
Patroon Mega-uil
2016-03-26 06:35
Omdat er  meerdere vraag was naar een uitgewerkt patroonvan het grote uil kussen, volgt hier het patroon.(dit is hetzelfde patroon als mijn muziekuil, zie HIER alleen dan met meer… Read More
Nieuw Patroon!
2016-02-13 22:25
Zeepzakje met washandje.benodigdheden:Haaknaald nr 3 en bijpassend garen.(Ik gebruikte het garen van de action)Gebruikte steken:lossehalve vaste (hv)vaste (v)half stokje (hst)Patroon zeepzak… Read More
Kerst Cadeautjes
2016-01-24 21:43
Funky boots.(oftewel sloffen met beenwarmers)Ideaal om van restjes garen te maken.Voor de beenwarmers gebruikte ik mijn "rijke fantasie" in allemaal verschillende soorten steken en gare… Read More
Nog Meer Sloffen... En Goed Nieuws!
2016-01-24 21:42
Eerst het goede nieuws maar.....Ik ben geslaagd voor de opleiding Helpende Zorg en Welzijn!Nu kan ik dus ook serieus aan het solliciteren.Ik hoop eerst als oproepkracht ergens te kunnen begi… Read More

Share the post

Zelfgemaakt ! haakwerkjes en meer...

×

Subscribe to Zelfgemaakt ! Haakwerkjes En Meer...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×