Blog Directory  >  Matilda Berlin - 100% jag! Jag heter Matilda och bor på Gotland tillsammans med min pojkvän Richard. Jag tog studenten förra sommaren och nu försöker jag hitta min plats i vuxenvärlden. Förövrigt älskar jag att träna och tycker att livet är rätt så bra så länge jag inte är hungrig :) Kontakt och sammarbeten: [email protected] - Blog  > 

VISIT matildaberlin.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Matilda Berlin - 100% jag! Jag heter Matilda och bor på Gotland tillsammans med min pojkvän Richard. Jag tog studenten förra sommaren och nu försöker jag hitta min plats i vuxenvärlden. Förövrigt älskar jag att träna och tycker att livet är rätt så bra så länge jag inte är hungrig :) Kontakt och sammarbeten: [email protected]

×

Subscribe to Matilda Berlin - 100% Jag! Jag Heter Matilda Och Bor På Gotland Tillsammans Med Min Pojkvän Richard. Jag Tog Studenten Förra Sommaren Och Nu Försöker Jag Hitta Min Plats I Vuxenvärlden. Förövrigt älskar Jag Att Träna Och Tycker Att Livet är Rätt Så Bra Så Länge Jag Inte är Hungrig :) Kontakt Och Sammarbeten: [email protected]

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×