Blog Directory  >  Thoughts beyond our present dimensions - Blog  > 

Thoughts Beyond Our Present Dimensions Blog


niklasharju.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Hej! Roligt att du tittar in. Nuförtiden sitter jag och filosoferar en hel del och jag kom fram till att det gör mig ganska råddig och jag har svårt att hålla ordning på allt. Så därför tänkte jag börja skriva ner mina tankar och varför då inte dela med mig i en blog? Filosofi och konst går hand i hand. Konsten är ett sätt att uttrycka en filosofi = det finns inget direkt rätt eller fel. Så därför får alla som läser detta väldigt gärna komma med synpunkter och invändningar etc. till mina inlägg.
2010-06-06 00:57
Jag börjar bli mer och mer övertygad om att vi inte bara borde ha rätt till odling av industrihampa, utan att det troligen börjar bli en nödvändighet om vi &oum&hell…Read More
2010-04-24 01:00
Började fundera lite över rädslor. Många som sysslar med extremsporter brukar svara på frågan varför att det är adrenalinet och känslan av r&a&hell…Read More
2010-03-02 01:12
Desto längre vi kommer inom vetenskapen desto dummare blir vi.Hur var det nudå... Indianerna visste för tusentals år sedan att jorden är ca. 16 miljareder år… Read More

Share the post

Thoughts beyond our present dimensions

×

Subscribe to Thoughts Beyond Our Present Dimensions

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×