Blog Directory  >  skrepsels - Blog  > 

Kleurenkaartenteam: Zilver En Paars
2016-10-26 05:00
Natuurlijk doe ik ook deze maand weer mee aan het kleurenkaartenteam van Martina. Al ben ik een beetje bang dat ik me deze keer niet helemaal aan de spelregels van Martina heb gehouden. Te v… Read More
Happy Birthday
2016-10-23 05:00
Gisteren was Jelle, de vriend van Nanette, jarig. Aangestoken door mijn gesso-avontuur voor de herfstswap heb ik die 'techniek' ook voor dit kaartje gebruikt. Na de gesso heb ik met een… Read More
Autumn Scrap Swap 3 #2
2016-10-21 05:00
Vrijdag. De herfstvakantie begint (bijna) en het is al weer tijd voor een herfstswapkaartje van Mariken en mij. Jippie! Ik ben lekker aan het Jofy- freestylen geweest om dit kaartje te maken… Read More
& Love
2016-10-18 05:00
Hebben jullie ook zo'n heerlijk weekend gehad? Ik wel :) Vrijdagavond eerst een etentje met de hele familie om de verjaardagen van de ouders van Joost nog te vieren. Zaterdag de deur niet ui… Read More
Mix & Match #8
2016-10-15 06:00
Gezellig dat je vandaag komt kijken naar de mix & match kaartjes van Inge, San, Mariken, Inge Blom (via instagram) en mij! De envelop met materialen voor dit kaartje kwam bij Marike… Read More
Happy New Home
2016-10-13 05:03
Ons familieweekend in Spa was geweldig! Triviant gespeeld, grotten en een bierbrouwerij bezocht, gevolleybald en jeu de boules gespeeld en ook nog een tocht op Vespa's gemaakt. En verde… Read More
Happy Happy Happy
2016-10-07 05:00
Een verjaardagskaartje voor een oud-collega. Alweer een tijdje geleden gemaakt met een techniek die ik op internet tegenkwam. Een embossingfolder beïnkten met distress inkt, daar een be… Read More
It's Your Day
2016-10-04 05:00
Het is bij ons de laatste tijd een beetje erg druk en hectisch. Eerst al een weekend naar Zürich geweest. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn broer op en neer gevlogen naar Oostenri… Read More
Autum Scrap Swap 3 #1
2016-09-30 05:00
Een nieuw seizoen, een nieuwe swap, een nieuwe koers. Jawel, Mariken heeft voor ons een pakket nieuwe stijl samengesteld. Geen designpapier meer en ook geen schetsen. Maar wel eentje met hel… Read More
Kleurenkaartteam:  Fuchsia En Zilver
2016-09-28 05:00
Deze maand twee flitsende kleuren voor het kleurenkaartenteam van Martina: fuchsia en zilver. Ik vind het wel een gave combi. Mijn achtergrondje heb ik gemaakt met distress inkt. Happy is me… Read More

Subscribe to Skrepsels

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×