Blog Directory  >  Pipity ♥ Love, Fun, Explore - Blog  > 

Aidan's Room
2014-09-26 06:43
Awalnya, ketahuan bahwa Aidan sudah tertarik banget sama warna-warni gambar di kamar Mumtaz.Akhirnya kami putuskan untuk bikin kehebohan juga di tembok kamar Aidan (which is kamar kami juga… Read More
My (our) New Baby Wrap
2014-09-26 06:42
Oh, my.. baby wrap is really comfy, indeed. For me as it is for the baby. No back pain, no shoulder ease, more like pregnant but without muscle ease :)Look at my dear 5 mo baby kangoroo… Read More
Quickie Cookie
2013-10-01 08:03
Sudah lama pengin bikin american cookies tapi tau kan tantangan emak2 yang punya baby? Waktu! Hehehe.. Susah cari kesempatannya. Akhirnya sempet juga waktu Aidan tidur pulas 3 jam (!).Bikin… Read More
Family's Zoo Day Part 1
2013-09-29 15:08
F pengin liburan! Iya, soalnya tiap weekend rasanya nyaris seperti nggak libur. Adaaa aja acara yang bikin hari liburnya bagai angin yang cuma numpang lewat. Kali ini, dia pengin liburan ber… Read More
Baby Spa
2012-04-20 02:35
Aidan sudah 6 bulan usianya. Selama 6 bulan ini juga belum pernah dipijat sama sekali. Maksud aku dipijat beneran dengan cara yang benar, bukan asal-asalan seperti yang aku lakukan. So, i de… Read More
Aidan's First High Chair Experience
2012-04-20 02:33
We went to Pizza Hut last Sunday.It's getting more difficult to have mealtime toghether, i mean the three of us, since Aidan is now 6,5 mo, more aware and concious about whatever going on ar… Read More
Once Upon A Morning
2012-04-20 02:32
With my little man, shot by my big guyit was accross our home. He was very happy looking atanything.Everything seemed to be wonderful to him. Perhaps we think we know enough, so now we'… Read More
Family's Zoo Day Part 2
2012-04-20 02:19
Apa yang bisa ditemukan di kebun binatang? Pasti: Hewan! Hahaha.. ngga penting ya pertanyaannya. Ini beberapa hewan yang berhasil difoto. Beberapa yang lain sulit karena kalau siang mereka b… Read More
Morning Glory
2012-03-28 08:34
This is a beautiful view from the top of my homestay at 5.30 am one dayI really love the colors gradation that sprouts from the horizon. I rarely see this, because i live in 2nd floor, right… Read More

Share the post

Pipity ♥ Love, Fun, Explore

×

Subscribe to Pipity ♥ Love, Fun, Explore

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×