Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Argjinatura mbrojtëse më mirë vonë se kurrë në Darzezë

Argjinatura mbrojtëse më mirë vonë se kurrë në Darzezë, nga përmbytejet e ditëve të sotme.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Skandal: DRKK Gjirokastër hesht për gremisjen e Urës së Hoshtevës
  • Bazilika e Linit në Pogradec braktiset nga turistët, shkak…

Argjinatura mbrojtëse mund të pengonte ujrat e Vjosës në kohë përmbytjesh.

Mungesa e një argjinature, do të thotë që e gjithë qyteza e Darëzezës të kthehet në një “Venecia”.

Bashkia e Fierit, edhe me ndihmën e forcave te ushtrisë, përfundoi punimet sot.

Ngritja e argjinaturës sot do të thotë gjithashtu më shumë siguri nesër për banorët e zonës në kohë përmbytjesh.

Darëzezës në cdo dalje të Vjosës nga shtrati, i janë shkaktuar dëme në toka bujqësore.

Përmbytjet e fundit nuk ishin në përmasat e vitit 2017. Minimizimi i përmbytjeve edhe si rezultat i masave parandaluese që ka marë bashkia e Fierit dhe në kohë me diell…

Për Lajm-shqip

Vladimir Muçaj

07.02.2018

The post Argjinatura mbrojtëse më mirë vonë se kurrë në Darzezë appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Argjinatura mbrojtëse më mirë vonë se kurrë në Darzezë

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×