Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Trögt efter semestern

Förra vecken var det lite tufft att försöka komma in i rutinerna igen efter den härliga resan. Det gick liksom trögt. Den här veckan har det gått bättre. Lite bättre. Jag har haft flera möten med pågående kunder och nya potentiella kunder. Och augusti är redan min mest fakturerade månad hittills i år – borde kanske åka på semester oftare? Hehe. Är faktiskt så nöjd över detta – att ekonomin och intäkterna i mitt företag går uppåt, mot mitt mål. Så att det skulle vara trögt Efter Semestern är i mitt fall bara mentalt. På pappret ser det strålande ut.

Saknar nog lite Mina businessvänner också. Ser fram emot att få hänga mer med dem i höst. Kanske skulle föreslå en gemensam kväll för att sätta mål för hösten 2018?! Vilken lysande idé!

Bloggen har jag låtit gå i lite lugnare tempo eftersom det fortfarande är sommar och alla pysslar med annat. Men jag har massor med idéer och skrivarlust. Skrivarlusten kommer förhoppningsvis även öka lavinartat denna höst, men mer om det senare.

När jag inte gör något annat så går jag sakta, bild för bild, genom de 3000 bilderna från Kroatien och Balkan. Mina vänner väntar ivrigt på att få ta del av dem. Och jag tycker många av dem är underbara. Är hur nöjd som helst över de här bilderna som jag redan publicerat.

Lite väntar jag på hösten nu. Det känns som om jag inte njuter tillräckligt av Helsingforssommaren. Vet inte riktigt hur man gör det.

Å andra sidan är det fortfarande skönt med sommar. Jag försöker hitta tillbaka till mina morgonpromenader. Har varit på picknick med mina vänner på Drumsös klippor i solnedgången. Ikväll ska jag följa med T till hans vänner på någon fest där det ska grillas. I morgon tänkte jag besöka botaniska trädgården här i stan med Malin och fina Sanna som är och hälsar på Finland.

Och glömde ju nästan, det viktigaste av allt: jag har äntligen lyckats plantera om mina stackars växter här hemma. Precis som förra sommaren så gör jag det alldeles för sent, jag hoppas att de överlever!

Livet har eventuellt också varit lite tungt mentalt den senaste tiden. Men jag jobbar på det. Lyssnar direkt på kroppens signaler. Eller försöker åtminstone. Känslor och tankar är ju inte alltid logiska. Och gud vad jag behöver den här skrivande-terapin som jag märker att mina vardagliga blogginlägg, som detta, är.

Nu är det fredagseftermiddag, jag ska dricka mitt hemmagjorda iskaffe, ringa och göra en intervju och sen kanske träna. Eller bara jobba.

Ha en ljuvlig helg hörni.

Inlägget Trögt efter semestern dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Trögt efter semestern

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×