Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Cum sa vezi ce gandeste.

Astazi vom vorbi despre cum sa intelegi mai bine cea ce gandeste, vrea si nu vrea o femeie.

ce gandeste

Majoritatea femeilor sunt fiinte emotionale, ele vorbesc in termeni ca si: “ma simt bine, imi place cum ma faci sa ma simt, vreau sa stiu ca tii la mine, etc”. A incerca sa explici pur logic ceva unei femei este cel mai util in mediul profesional dar pe planul relatiilor cu ele este cu totul alta poveste.

Cand iti spune ca nu are nici un motiv sa fie geloasa, ea este foarte probabil sa fiarba, Cand zice ca ii este tot una, in mod sigur simte altceva, cand zice ca ii place un anumit tip de barbati uitate la fostii ei sa vezi cati sunt asa (o sa ai o mare surpriza).

Prea multi dintre noi ne gandim ca daca spune ceva asa gandeste, uneori e asa dar in majoritatea cazurilor pentru ea conteaza cum se simte. Emotile dicteaza felul in care va raspunde, actiona gandi. Astfel fi atent la: 1) tonul vocii, 2)  limbajul corporal, 3) atitudinea ei ca sa iti dai seama care e adevaratul ei punct de vedere.

1) Tonul vocii este un bun indicator al starii emotionale:

  • Cand este furioasa vorbeste rapid si tare
  • Cand este vesela vorbeste calm si rade
  • Cand nu-i place ceva, vorbeste apatic si oarecum iritata
  • Cand este excitata are o voce joasa, respira intr-un mod diferit… stii la ce ma refer 😉

2) Limbajul trupului

    Aici este destul de mult de spus dar ca lucruri principale sunt doua lucruri: limbaj negativ (indicatori de dezinteres),  limbaj pozitiv ( indicatori de interes).

    Limbajul negativ Este Atunci Cand vezi ca se inchide, departeaza fata de tine

    LImbajul pozitiv este atunci cand ea are o pozitie deschisa fara maini incrucisate, fara obiecte pozitionate in fata ei ca si poseta, geaca, cartile, etc.

   Privirea, privirea unei femei iti va zice tot ce trebuie sa stii, cu timpul vei acumula mai multa experienta si iti vei da seama rapid ce vrea sa zica cu adevarat. Principiul de baza este ca privim  ce ne place si evitam sa ne uitam la cea ce nu ne place.

3) Atitudinea

   Ce simte va face, deci ceea ce face reflecta intr-o masura ce simte cu adevarat. Daca ea simte atractie fata de tine te va cauta, se va comporta diferit cand e cu tine, te va atinge in mod jucaus, se va lua de tine cand apuca, va face tot felul de lucruri pentru a dezvolta interactiunea. Daca ea considera ca ai o valoare scazuta va cauta sa minimizeze interactiunea cu tine. Cand vezi ca ea nu aduce nimic interactiuni dintre voi minimzeaza “input-ul” tau la acea interactiune, o femeie uneori nu isi da seama de valoarea unui barbat oricat de bun ai fi doar cand vede ca inceapa sa-l piarda.

Data viitoare cand interactionezi cu ea si vrei sa vezi in ce directie merg lucrurile observa atitudinea ei, limbajul corporal si vocea. Uneori nu trebuie sa sti toate astea pur si simplu o simti, dar cand vrei sa fi bad boy fi bad boy pana la capat ;).

Rafael.This post first appeared on PickupArtist - Seductie Pentru Barbati Ocupati, please read the originial post: here

Share the post

Cum sa vezi ce gandeste.

×

Subscribe to Pickupartist - Seductie Pentru Barbati Ocupati

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×