Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Devet najpopularnijih plaža u Hrvatskoj

Ovo je devet najpopularnijih plaža u Hrvatskoj na čijem popisu se našla i jedna dubrovačka plaža.

Plaže za sve one željne iskustva čari najpopularnijih i najposječenijih je izabrao Gregor Balažić, osnivač projekta Beachrex. 

1. Plava plaža, Vodice

Čitav kilometar plaže poprilično je pun čim ljeto krene pa sve do kraja sezone. To i nije čudno jer ova plaža ima sve, pa kad zauzmete svoje mjesto u ranim jutarnjim satima, kada sunce krene prema vrhuncu, ručnik možete pomaknuti ispod borova u hlad. Za okrijepu tu su restoran, fast food, pizzeria, kafić i bar. Osim toga, imate šljunak, betonirane molove, travu i stijene.

2. Plaža Buba, Makarska

Na plaži dugoj 250 metara možete uživati s čitavom obitelji, ako ne uhvatite prirodni hlad, na raspolaganju su suncobrani na najam. Sva infrastruktura, uz sportsko igralište i wi-fi hotspot su tu, a uz restoran, pizzeriju i kafić imate i slastičarnu i pekaru.

3. Plaža Medulin, Medulin

Predivna pješčana plaža prostire se na čitavom kilometru, a ako imate djecu, ovdje će zbilja uživati. Na raspolaganju im je igralište i vodeni tobogan, vi se možete opustiti na plesalištu, u blizini su smještajni objekti , a na plaži možete unajmiti i ležaljke.

4. Plaža Planjka, Stara Novalja

Kristalno plavo more, pijesak pod nogama… Kada vam dosadi boraviti na ovoj plaži, a neće, najbliži smještaj je ni 300 metara dalje.

5. Plaža Pokonji dol, Hvar

Ova plaža ima i stijene i mol i šljunak i borove, restoran i apartmane u blizini, ali najviše od svega oduševit će vas tirkizno more.

6. Plaža Sveti Jakov, Dubrovnik

Ova plaža u skladu je s gradom u kojem se nalazi: elitna. Šljunčano-pješčana, s kamenjem okolo i borovima iznad stijena osigurava vam sav komoditet koji trebate imati. Ležaljke, suncobrane, ali najvažnije od svega, pogled. Pogled na tirkizno i tamnoplavo more i slavne gradske zidine. Treba li vam išta više?

7. Plaža Ruža, Bol, otok Brač

Da nema otoka preko puta, ne biste bili sigurni gdje mora završava, a nebo počinje. Ova plaža pruža dovoljno prostora za prženje na suncu, ali i puno borova za bijeg u hladovinu.

8. Plaža Velika, Omiš

Omiš je sigurno jedan od najšarmantnijih gradića na obali, a takve su mu i plaže. Ni premala, ni prevelika, pješčana plaža od pola kilometra nudi sve što trebate, a uz sve sadržaje dostupna je i invalidima. 

9. Plaža Slanica, Murter

Slanica na Murteru vjerojatno je jedna od najpopularnijih plaža u Hrvatskoj, što i ne čudi s obzirom na pijesak pod nogama, tirkizno more na horizontu i borove i stijene svuda okolo. Ovdje su i brojni kafići i restorančići za okrijepu, a ne morate se bojati da će vam biti dosadno jer tu je sportsko i dječje igralište te vodeni tobogan piše Pun kufer.

Objava Devet najpopularnijih plaža u Hrvatskoj pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Devet najpopularnijih plaža u Hrvatskoj

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×