Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Prijavite se na šesto izdanje Duffa

Prijavite se na šesto Izdanje Duffa ako se bavite filmom i videom koji će se održati od 19.do 22. listopada ove godine.

Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine do 15 godina i 16 do 20 godina. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra. Uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike – za najbolji film uopće i najbolji animirani film prema izboru djece.

Pored natjecateljskog programa , organizatori Duff-a Kinematografi Dubrovnik, Udruga Luža i Ljetna škola filma Šipan i ove će se godine pobrinuti za bogat popratni program. Na Duff-u se tijekom cijelog festivalskog tjedna može uživati u popratnim projekcijama odabranih naslova. Također i sudjelovati na nekoj od  brojnih filmskih radionica, zajedničkim izletima i aktivnostima. Osim toga i upoznati bogatu kulturnu baštinu ovog grada.

Uvjeti sudjelovanja dostupni su  na linku UVJETA, a rok za prijavu radova je 15. srpnja , i to putem online prijavnice.

– Ukoliko imate do 20 godina i bavite se filmom, videom, ili ste član filmske družine, ne razmišljajte – pridružite nam se i vi ove godine u Dubrovniku i provedite nezaboravna četiri dana s nama – poručuju organizatori.

Objava Prijavite se na šesto izdanje Duffa pojavila se prvi puta na Info Dubrovnik.This post first appeared on Info Dubrovnik, please read the originial post: here

Share the post

Prijavite se na šesto izdanje Duffa

×

Subscribe to Info Dubrovnik

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×