Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Anti-ontsnappingstuigjes in de webshop

De adoptanten van Stichting Podencoworld weten dat er tijdens de aankomst, naast een martingale halsband ook een anti-ontsnappingstuig wordt aangeboden.  

Sinds enige tijd hebben twee vrijwilligers aangeboden om anti-ontsnappingstuigjes en martingale halsbanden voor ons te maken, zodat wij deze ook in Onze Webshop kunnen aanbieden. 

Hierin zijn ze inmiddels erg creatief in geworden en er zijn al hele leuke creaties gemaakt, zoals u kun zien in onze Webshop.  
Het anti-ontsnappingstuigje heeft een extra band om de taille, zodat de hond er niet uit kan stappen, zoals bij de meeste tuigjes, daar de band niet over de borst heen kan. Het tuigje beschikt over twee stevige ringen waar je de hond aan kunt aanlijnen. 


De tuigjes zijn op diverse plekken verstelbaar, zodat het tuigje altijd goed past. We bieden op dit moment twee maten aan, Small en Medium, maar Large is op verzoek ook te maken. 


Deze anti-ontsnappingstuigjes bieden wij u dan ook graag aan via onze webshop! Neem snel een kijkje op www.podencoworldshop.nl 
Voor vragen over artikelen of het gebruik van de webshop staan wij natuurlijk voor u klaar. U kunt ons bereiken via info EP_AT podencoworldshop EP_DOT nl .This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Anti-ontsnappingstuigjes in de webshop

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×