Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Is Beethoven bij u wel welkom?

Beethoven is een verlegen hondje, maar verlangt toch enorm naar liefde! Liefde van een gezin die goed voor hem zal zorgen, van hem zullen houden en hem zullen zien als een echte aanvulling op het gezin. Dit heeft hij gemist bij Zijn Vorige Eigenaar, sterker nog: hij was zeer ongewenst, werd mishandeld en toen het baasje hem echt zat was werd hij gedumpt in Het Dodingsstation.

Beethoven is een prachtige reu van 3 jaar oud. Hij heeft een gemiddelde schofthoogte (40-55cm).

Begrijpt u het nou? Hoe kan zo’n mooie, lieve hond nou terecht komen in het dodingsstation? Hoe kan iemand zo koud zijn? Van Beethoven kennen we het verhaal er achter.

Beethoven werd (door de zoon) als geschenk gegeven aan de man, zodat de man niet alleen zou zijn en een maatje zou hebben. De man was liever alleen en wilde al helemaal geen hond de hele dag om hem heen. Als Beethoven te dichtbij kwam schopte de man hem weg. Op een dag had meneer genoeg van Beethoven en bracht hij hem naar het dodingsstation.

Beethoven werd in mei 2015 gered uit het dodingsstation en zit nu in het asiel in Malaga. Hij is verlegen en heeft nog steeds veel last van de nasleep van de mishandeling van zijn vorige eigenaar. Gelukkig groeit hij met de dag en durf hij steeds meer mensen te vertrouwen. Heel voorzichtig komt hij steeds weer meer om knuffels vragen.

Hij geniet ervan om naar het speelterrein te gaan en te spelen met zijn vriendjes. Een baasje met nog een andere hond zou te gek voor hem zijn! Een voorbeeld waar hij zich aan kan optrekken en een speelmaatje. Is Beethoven bij u wel welkom?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Is Beethoven bij u wel welkom?

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×