Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Prietenia adevarata!

Prietenia e un cuvant destul de greu. Prietenia nu inseamna neaparat acea persoana cu care vorbesti zi de zi si daca se poate mai dormi si un weekend impreuna

Prietenia poti sa o gasesti in multe persoane,incepand de la mama,sora,frate,copil sau sot/sotie. Cel mai important lucru este sa gasesti in aceasta prietenie primul lucru important Respect,apoi sa gasesti acea Iubire care vine impreuna cu intelegere,comunicare,mila,ajutor. In momentul care gasesti aceste valori la un om care sta alaturi de tine sa stii ca ai gast un adevarat Prieten.

De mule ori se confunda prietenia cu amicitia. Amicitia inseamna sa iesi impreuna la un suc,cafea, un film, o peterecere si apoi fiecare isi vede de viata lui fara nici o obligatie unul fata de altul. E buna si aceasta amicizie, te completeaza si iti umple timpul Atunci Cand ai nevoie sa respiri liber. Cel mai important lucru este sa stii sa iti alegi oamenii de valoare alaturi de tine, oameni care te inteleg si te accepta asa cum esti. Oameni care nu te judeca dupa cum te imbraci,ce manananci, cum vorbesti sau cine esti. Scapa de oameni pentru care trebuie sa joci alt rol decat cel in care esti tu cu adevarat.Scapa de oamenii care te judeca de la prima aparenta si care in mijlocul lor te simti stingherit si nu in ultimul rand scapa de oamenii Falsi. Sa nu iti para niciodata rau de „Prietenii” care pleaca de langa tine atunci cand aveai cel mai mult nevoie si multumeste Universului ca i-a indepartatat, acei „Prieteni”  nu sii doreste nimeni,tu de ce ai avea nevoie de ei? Aduti aminte doar momentele placute petrecute impreuna si iarta dezamagirile lor, nu iti umple sufletul cu tristete pentru ei caci crede-ma nu se merita

Un prieten adevarat este acela cu care poti vorbi doar de 10 ori intr-un an din anumite circumstante, dar atunci cand vorbesti e ca si cum ai vorbit ieri, cu care te simti liber sa ii spui sincer cum te simti sau cine esti fara sa iti fie frica ca te va trada ,acel prieten care il suni intr-o zi disperata si nu stie cum sa te ajute fara nici o obligatie,care e in stare sa iti dea ultimul leu atunci cand tu esti lefter doar sa ii ridice tie moralul. E prietenul care atunci cand esti jos, te ia la palme si iti spune ca tu nu ai voie sa fii jos, ca el are incredere in tine si stie cat esti de puternic. Acel prieten care nu vorbeste doar el ci se opreste si te asculta si pe tine, care nu uita sa te intrebe ” Tu cum esti,esti bine? ”

Nu iti pierde timpul valoros cu acei oameni nevalorosi, nu uita ca timpul tau e scurt si se merita sa il risipesti cu oameni de valoare. Stai langa oameni de la care ai ce invata, de la care primesti bucurii,sfaturi bune ,incredere.

Decat 10 prieteni falsi mai bine un film bun

Invata sa alegi ce inseamna un prieten si ce inseamna un amic. Fa o diferenta intre ei si vei vedea cat de liber te simti nefiind obligat sa raspunzi in fata amandorura decat la un prieten.

Invata sa nu te destainui fiecaruia in parte,cu unul esti tu cu totul cu celalalt esti tu cu tine.

Prietenia adevarata e lunga si frumoasa, e pentru totdeauna, amicia e de scurta durata. Nu uita, sunt bune amandoua doar depinde de tine cat te implici si unde.

Articolul Prietenia adevarata! apare prima dată în Dorina Gheorghe.This post first appeared on Dorina Gheorghe, please read the originial post: here

Share the post

Prietenia adevarata!

×

Subscribe to Dorina Gheorghe

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×