Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

INTERNATIONAL BEAUTY EXPO DI KUALA LUMPUR

EXPO KECANTIKAN ANTARABANGSA DI MALAYSIA


Event Nama: Ekspo Kecantikan Antarabangsa (IBE) 2016
Tarikh: 7-10 Mei 2016
Masa: 11:00-07:00
Tempat: Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, Malaysia
Kemasukan: Terbuka kepada Pelawat Perdagangan & Profesional Industri (* Kad Perniagaan diperlukan). Yuran Kemasukan RM5 dikenakan untuk pelawat non-trade

Platform Bisnes Untuk Kecantikan, Rambut, Kosmetik, Kuku, Dan Professional Spa Paling Terkenal


Event yang di nantikan - nantikan ramai orang iaitu International Beauty Expo atau dikenali sebagai IBE digunakan sebagai satu platform perdagangan bagi produk kecantikan, rambut, kosmetik, kuku dan spa professional. Jumlah peserta dan pelawat perdagangan yang semakin meningkat menjadikan ekspo ini lebih baik dari sebelumnya. IBE kini kembali lagi pada Mei 7-10 2016, mempamerkan 360° produk professional, servis, jenama, trend, peralatan dan kelengkapan, mesin dan teknologi dari seluruh dunia. IBE akan merangsangkan lagi industri pasaran dengan menyediakan rangkaian dan peluang kepada pembeli dan juga peserta.

Terdapat pelbagai kelebihan yang akan diberikan kepada peserta yang akan menyertai program ini seperti tempat tinggal dan sebagainya.

Pameran Profil: Pengeluar , pengeksport, pengedar, ejen , akademi dan pelbagai spektrum kecantikan, rambut , kosmetik, kuku dan spa industri mempamerkan barisan jenama utama , trend terkini / perkhidmatan, dan teknologi / mesin.
Profil Pelawat: Pemborong, Dealer , Pengedar , Peruncit , Agents , Importers , Pemilik perniagaan salon dan pusat, Hairstylists / colorists , Pakar terapi kecantikan / perunding, juruteknik Nail, Slimming terapi / perunding, pengurut , Pengurus hotel / resort, Dermatologi, Cosmetologists , Surgeons / doktor , Pegawai Farmasi , herba , Jabatan / rantai / mudah / pengurus kedai-kedai kesihatan ' , artis solek , perunding imej, pemimpin Persatuan dan ahli, Pelajar profesional akademi / institusi, media / akhbar / blog , dan lain-lain


This post first appeared on Gaya Hidup Sihat, please read the originial post: here

Share the post

INTERNATIONAL BEAUTY EXPO DI KUALA LUMPUR

×

Subscribe to Gaya Hidup Sihat

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×