Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Goodwood Festival of Speed amanat

Goodwood Festival of Speed amanat

   Pandemia de coronavirus a trecut pe lista evenimentelor amanate si celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood din Marea Britanie.

   Evenimentul programat pentru luna iunie a anului, a fost amanat, conform site-ului oficial. Organizatorii spun ca vor sa se asigure ca vor alege o perioada potrivita pentru eveniment.

   Aceasta va fi comunicata ulterior. Cel mai probabil aceasta va fi inspre finalul verii, inceputul perioadei de toamna. Biletele achizitionate vor ramane valabile pentru noua data.

   Cea de a 78-a Intalnire a Membrilor care avea data de organizare in 28-29 martie, a fost de asemenea amanata. De asemenea toate restaurantele, cafenelele, cafeneaua Aerodrome, Farmer, Butcher, Chef, Goodwood Bar & Grill au fost inchise.

   “Datorită incertitudinii provocata de raspandirea coronavirului si avand in vedere ca nu putem estima daca situatia se va imbunatatii pana in luna iulie, am decis să amanam evenimentul”. – Ducele de Richmond, proprietarul domeniului Goodwood.

Sursa: goodwood.com

Goodwood Festival of Speed amanat

The post Goodwood Festival of Speed amanat appeared first on Tuningshop - accesorii tuning auto.This post first appeared on Tuningshop, please read the originial post: here

Share the post

Goodwood Festival of Speed amanat

×

Subscribe to Tuningshop

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×