Blog Directory  >  Margreet's scrapcards - Blog  > 

Owl-Ways Christmas
2016-10-27 05:00
 NEW RELEASE bij Miss Daisy Stamps. Dit schattige uiltje is helemaal klaar voor Kerstmis en je kunt hem hier vinden. Als extra krijg je nog een ander uiltje + een vel met leuke tekstjes… Read More
Zilver + Paars
2016-10-26 05:39
De uitdaging bij het KleurenKaartenTeam voor deze maand is gekozen door Colien en zij koos voor zilver + paars. Terwijl ik er over zat te verzinnen kwam er een tutorial voorbij van embossen… Read More
Nieuwe Woning
2016-10-25 07:59
Hoe vinden jullie mijn nieuwe blogjasje? Lekker toepasselijk in deze tijd hè? Met dank aan Ingrid van http://cuteblogbackgrounds.blogspot.nl/ voor haar hulp.Er zijn wat mens… Read More
Butterflies
2016-10-23 16:30
Dit wordt een lange post, dus neem er een kopje koffie of thee bij, zou ik zeggen.Ik heb een aantal kaartjes gemaakt met de leuke butterfly stans van Yvonne Creations. Ook het designpapier h… Read More
Pink Christmas
2016-10-22 05:00
Dit keer een vintage kaartje gemaakt. Dat zijn jullie niet van mij gewend, maar ik had daar gewoon eens zin in.De houten bomen zijn van CraftEmotions. Om de grote boom heb ik een kralen… Read More
Max Jarig
2016-10-21 05:00
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de jarige Max. Hij is gemaakt met een freebie van Bugaboo en is ingekleurd met copics. Je kunt ook een poging van handlettering zien. Volgende week ga ik naar… Read More
Rendier Duo
2016-10-20 05:45
Welkom Martine, leuk dat je mij wilt gaan volgen. Ik heb me bij jou ook aangemeld en ik hoop dat we elkaar veel zullen inspireren!Het is weer donderdag, dus tijd voor een kerstkaartje. Deze… Read More
Emilie Is Geboren
2016-10-19 09:51
Een vriendin van Femke is bevallen van dochter Emilie. Femke vind de rompertjes altijd van die leuke geboortekaartjes, vandaar dat ik er eentje voor Emilie heb mogen maken. De ouders hebben… Read More
Golf Tournament
2016-10-18 07:34
Eerst wil ik Marja van harte welkom heten. Natuurlijk heb ik me ook bij jou als volger aangemeld en ik hoop dat we veel inspiratie bij elkaar opdoen!Ik heb een centre step kaart gemaakt met… Read More
Snow Hat
2016-10-13 05:31
Wat hebben we het fijn gehad tijdens ons relaxweekje in Portugal. We hadden het ook wel verdiend, na een jaar mantelzorgen voor mijn moeder. We doen het met liefde, maar even iets anders was… Read More

Share the post

Margreet's scrapcards

×

Subscribe to Margreet's Scrapcards

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×