Blog Directory  >  Jammiz - soclog.se - Blog  > 

Jammiz - Soclog.se Blog


jammiz.soclog.se
Is this your blog? Claim It!
Nu har jag powernapat en stund, behövdes även om jag varit ledig hela dagen. Sitter här och precis bokat bio för mig och pojken ikväll samtidigt som jag äter en banan och spelar wordfeud. Stört roligt spel! Tror alla med en smartphone kör det just nu!Måste röra på mig snart så jag hinner hem innan killen måste fixa lite saker innan vi möts up. Imorgon är det jobb som gäller plus personalmöte det kan bli väldigt spännande måste jag säga. Men mer om det imorgon, ska även ha telefonmöte med chefen i morgon angående personal mötet inte lätt att vara restaurang ansvarig! Have a fun day my friends!
VISIT jammiz.soclog.se FOR RECENT UPDATES

Share the post

Jammiz - soclog.se

×

Subscribe to Jammiz - Soclog.se

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×