Share the post

Annas Kabinett - Ibland är en dröm det finaste man har när verkligheten går sönder.Vilket den gjorde för mig när jag drabbades av anorexi.I min kabinett skriver jag nu om vägen tillbaka från den ätstörda världen. Jag ska nämligen tillbaka till livet med teatern och lyckan. Hoppas att du som läser ska lämna den sjuka världen som jag håller på att göra! För det är de värt, jag lovar

×

Subscribe to Annas Kabinett - Ibland är En Dröm Det Finaste Man Har När Verkligheten Går Sönder.vilket Den Gjorde För Mig När Jag Drabbades Av Anorexi.i Min Kabinett Skriver Jag Nu Om Vägen Tillbaka Från Den ätstörda Världen. Jag Ska Nämligen Tillbaka Till Livet Med Teatern Och Lyckan. Hoppas Att Du Som Läser Ska Lämna Den Sjuka Världen Som Jag Håller På Att Göra! För Det är De Värt, Jag Lovar

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×