Blog Directory  >  Renate i Georgia, USA - Velkommen til min blogg! Her vil du kunne flge meg under mitt colleger i USA som GRSP (Georgia Rotary Student Program) student 2010/2011. Bloggen er opprettet for holde venner oppdatert p hva jeg driver med p andre siden av atlanteren. - Blog  > 

Internett Shopping!!
2011-01-27 06:01
Hei alle sammen! Nå har det vært en stund siden jeg skrev. Jula og nyttår fløy avgårde, kanskje fortere enn hva den gjorde hjemme. (Skal komme med et innlegg o… Read More
My Trip To Washington D.C!
2010-12-26 00:10
Det første vi gjorde etter at vi tok ferie var å pakke sammen tingene våre og reise til: Washington D.C: Kjøreturen opp dit tok bortimot 14 timer fra vi startet og… Read More
Another Great Weekend On It's Way!
2010-10-22 22:20
Jeg sitter nå ferdigpakket og klar til å dra på en liten helgereise igjen. Er mange av dem her borte. Denne gangen går turen til Marcelas vertsforeldre i Gainesville… Read More
A Day At Lake Lanier!
2010-09-19 19:54
For to helger siden tilbringet jeg lørdagen ved en lake ca 35 min kjøring fra skolen. Trusteen min hentet meg, Kim og Marcela og tok oss med hjem til han, hvor 3 andre GRSP stu… Read More
Conclave In Savannah!
2010-09-05 18:28
Forrige helg var jeg på GRSP konklave i Savannah, en gammel by lengre sør i Georgia. Tok mellom 5 og 6 timer og kjøre dit. Dette var første gang alle GRSP stud… Read More
Junking-day!!
2010-08-07 03:18
I dag sto jeg tidlig opp for og dra sammen med vertsmoren min Nancy og hennes venninne Gypsy på garasjesalg. Dette er visst noe de gjør hver fredag for å ha det g&oslash&hellip…Read More

Share the post

Renate i Georgia, USA - Velkommen til min blogg! Her vil du kunne flge meg under mitt colleger i USA som GRSP (Georgia Rotary Student Program) student 2010/2011. Bloggen er opprettet for holde venner oppdatert p hva jeg driver med p andre siden av atlanteren.

×

Subscribe to Renate I Georgia, Usa - Velkommen Til Min Blogg! Her Vil Du Kunne Flge Meg Under Mitt Colleger I Usa Som Grsp (georgia Rotary Student Program) Student 2010/2011. Bloggen Er Opprettet For Holde Venner Oppdatert P Hva Jeg Driver Med P Andre Siden Av Atlanteren.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×