Blog Directory  >  ingridsliv - Hallå! Så ni har kommit in på min lilla blogg, här skriver jag om mitt liv, mina tankar o ja..den som nu snurrar i mitt lilla huvud! Vilket kan bli alla möjliga tokigheter, hoppas ni trivs puss o hej - Blog  > 

2011-04-11 20:12
Tänker inte ursäkte varför jag inte bloggat, tröttnade helt enkelt. Vi får se om det håller i sig nu. Hur som helst. För de som inte vet det så g&a&hell…Read More
2010-12-21 21:19
Något som de flesta kommer kontakt med dagligen är olika skönhetsidealer tex. från tidningar, radio, tv, kompisar mm. Jag tror att detta påverkar oss mer än… Read More
2010-12-19 18:18
Jag och en kompis satt och prata om det här. Hur mycket folk egentligen har förändrats genom åren.Min barndom var okomplicerad. Jag var ute och lekte med mina kompisar d… Read More
2010-12-06 21:09
"Just the way you are. And when you smile, the whole world stops and stares for awhile" - Läs hela inlägget här Read More
2010-11-27 18:20
Jag ber om ursäkt om förra inlägget om det var någon som tog illa upp. För det var inte på det sättet jag menade, visst jag blev väl arg och i stund… Read More
2010-11-26 15:12
Fick en kommentar som löd: "du vet väl att du har stavat tråkigt helt jävla fel?"Vill bara säga en sak! Stavning har aldrig varit min starka sida men när man f… Read More
2010-11-13 14:24
Fick en kommentar av någon som skrev kanske skriva mer om din vardag och sen så om du kommer på något du vill skriva dina åsikter om så gör detVarf&o&hell…Read More

Share the post

ingridsliv - Hallå! Så ni har kommit in på min lilla blogg, här skriver jag om mitt liv, mina tankar o ja..den som nu snurrar i mitt lilla huvud! Vilket kan bli alla möjliga tokigheter, hoppas ni trivs puss o hej

×

Subscribe to Ingridsliv - Hallå! Så Ni Har Kommit In På Min Lilla Blogg, Här Skriver Jag Om Mitt Liv, Mina Tankar O Ja..den Som Nu Snurrar I Mitt Lilla Huvud! Vilket Kan Bli Alla Möjliga Tokigheter, Hoppas Ni Trivs Puss O Hej

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×