Blog Directory  >  Roos Rozema | Handgemaakte sieraden geborduurd met kleine kraaltjes - Blog  > 

Armbandje
2016-08-08 07:27
Dit projectje lag al erg lang half af te zijn, maar nu dan eindelijk klaar! Gewoon simpel, ronde cabochonnetjes , geen opsmuk, ja dat kan ik ook wel!😉 Read More
Oorbellen ‘Matrousjka’
2016-08-08 07:25
Ik ben weg van deze kleine cabochonnetjes (18x13mm) en de kleurstelling! En ik vind deze oorbellen ook enorm geslaagd, al zeg ik het zelf. Lekker lang, maar toch ook licht, door het gebruikt… Read More
Oorbellen…alweer!
2016-08-08 07:23
En hier ook weer 2 paar oorbelletjes, ik maak dit altijd graag als ik op een markt zit, lekker overzichtelijk en je kunt makkelijk de gehele techniek aan het publiek laten zien. Kleine glasc… Read More
Collier ‘Madelief’
2016-08-08 07:20
Wat begon als een paar bloemetjes voor een armbandje, werd gaandeweg toch een collier…zo gaan de dingen soms. En ik ben er heel erg tevreden over. (over de foto’s minder, maar e… Read More
Kleine Leukigheidjes
2016-08-06 17:13
Ik ben weer lekker op dreef zo in mijn vakantie, ik heb nog niet alles op de foto, maar deze wel. Weer een setje gezellige oorbelletjes: En ik ben al vanaf kind af aan erg gecharmeerd van d… Read More
Komende Zaterdag 11 Juni Leeuwarden
2016-06-09 10:25
Komende zaterdag ben ik voor het 2e jaar te vinden op de kunstmarkt in Leeuwarden. Vorig jaar was het de heetste dag van het jaar, maar toch was het erg geslaagd. Dit jaar zijn de voorspelli… Read More
2016-06-05 09:49
Helemaal vergeten om deze markt ook hier te promoten, ik zal mijn best doen om dit weer beter bij te houden… Maar het was gisteren 4 juni extreem stralend weer voor een markt, mooie o… Read More
Lapjeshart
2016-05-08 06:01
Ik wilde al steeds in vormen gaan werken, ik heb nog meer ideetjes (is dat nou net niet het probleem, ik wil zovéél!) Maar het blijft toch een principe van 1 ding tegelijk&hell&hell…Read More
Collier ‘Paarsblauw’
2016-02-01 14:05
Wat fijn, om weer eens een heel vol collier te kunnen maken. Ook aan dit ontwerp was ik al een tijd geleden begonnen, maar nu dan toch eindelijk helemaal af. Een mooie grote glaskraal van Jo… Read More
Collier Bouquet Reeks
2015-12-01 16:07
Weer zo’n projectje wat al bijna een jaar lag te wachten op inspiratie en zin om af te maken. Ik wilde er eigenlijk een armband met gevlochten leerstroken van maken en tot gisteren was… Read More

Share the post

Roos Rozema | Handgemaakte sieraden geborduurd met kleine kraaltjes

×

Subscribe to Roos Rozema | Handgemaakte Sieraden Geborduurd Met Kleine Kraaltjes

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×