Blog Directory  >  Flickan, Katten & "Mannen" - Jag bestämde mig för att äntligen ge mig ut i etern och låta mina vänner läsa om mina dagar, framsteg och bakslag. Kanske kan detta också bli ett ställe för mig själv att samla mina annars så splittrade tankar. - Blog  > 

2012-09-08 20:54
Måste tipsa om en superkul sajt för barnkläder www.roligabarnklader.se hittade massa kul där så dags att shoppa loss! - Läs hela inlägget här Read More
2011-05-06 20:01
Jo, här händer det grejer vill jag säga. Nu har jag jobbat dygnet runt och sovit ca 4 timmar per natt mellan 04.00-08.00 för att så fort som möjligt få k… Read More
2011-01-31 19:26
Oj vad tiden går fort och Oj vad lilla Anna har mycket att stå i. Julen och nyår var perfekta, hade verkligen inte kunnat önska mig något annat, förutom att… Read More
2010-12-20 14:35
Hej, länge sen. Snart är det jul och eftersom jag i januari 2011 ska anställa minst 4 personer att jobba för mig så har jag utfört en rejäl ansiktslyftnin… Read More
2010-10-25 09:48
Kuckeliku! Klockan är halv sju och varje vardag under fyra veckor så har jag blivit uppdragen i ottan och i vägdragen till gymmet. "Mannen" (han har själv valt sitt smek… Read More
2010-10-25 09:29
Datorn har varit trasig. Jag har flyttat. Jag är inne i vecka 5 i mitt träningsprogram. Jag är sugen på godis. Jag har premiär med Åtta kvinnor om två v… Read More

Share the post

Flickan, Katten & "Mannen" - Jag bestämde mig för att äntligen ge mig ut i etern och låta mina vänner läsa om mina dagar, framsteg och bakslag. Kanske kan detta också bli ett ställe för mig själv att samla mina annars så splittrade tankar.

×

Subscribe to Flickan, Katten & "mannen" - Jag Bestämde Mig För Att äntligen Ge Mig Ut I Etern Och Låta Mina Vänner Läsa Om Mina Dagar, Framsteg Och Bakslag. Kanske Kan Detta Också Bli Ett Ställe För Mig Själv Att Samla Mina Annars Så Splittrade Tankar.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×