Blog Directory  >  mscassie - Hej! Jag heter Cassandra och fyller snart 20. Tanken med denna blogg är att få skriva av mig lite, och alltså kommer det inte vara intressanta inlägg hela tiden. Mina tankar och känslor som behöver komma ut. - Blog  > 

2010-03-15 09:28
Idag kanske jag kan skriva lite mer. igårkväll mådde jag skit. Det var nog en blandning av PMS, söndagsdepp och pengarbrist. Och saknad.. Ska försöka komma p… Read More
2010-03-14 21:02
Okey detta är nog den fjärde bloggen jag startat! Ska försöka hålla till här och inte nån annanstans. Min tanke med min blogg är att få skriva… Read More

Share the post

mscassie - Hej! Jag heter Cassandra och fyller snart 20. Tanken med denna blogg är att få skriva av mig lite, och alltså kommer det inte vara intressanta inlägg hela tiden. Mina tankar och känslor som behöver komma ut.

×

Subscribe to Mscassie - Hej! Jag Heter Cassandra Och Fyller Snart 20. Tanken Med Denna Blogg är Att Få Skriva Av Mig Lite, Och Alltså Kommer Det Inte Vara Intressanta Inlägg Hela Tiden. Mina Tankar Och Känslor Som Behöver Komma Ut.

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×