Blog Directory  >  lielebeesje - Blog  > 

Blogtour: Louisa Coat - Compagnie M.
2016-10-24 20:50
Nooit van m’n leven. Dat is het moment waarop ik zelf een jas ga naaien. Of dat was het toch, totdat Marte vroeg of ik mee wilde testen voor haar nieuwe jaspatroon. Tuurlijk! Heel graa… Read More
Noa Pants - Compagnie M.
2016-06-12 21:05
Marte van Compagnie M. startte met een nieuwe reeks van patronen, de Compagnie M. Special Basics. Het eerste in de rij is de Noa Pants. Ik mocht het patroon mee uittesten en omdat Lene v&eac&hell…Read More
Len(t)efeest #2: Het Kleedje
2016-05-27 06:36
"Mama, ik heb vannacht gehuild," zei ze, de ochtend na haar Len(t)efeest."Waarom, liefje?" vroeg ik. "Omdat het voorbij is!"Daarmee verwoordde ze exact wat wij ook voelden: dat het een… Read More
Len(t)efeest #1: Raamtekeningen
2016-05-15 19:49
Een eerste berichtje in de reeks over het Len(t)efeest, oftewel het Lentefeest van Lene (heb je 'm?) ...Ik volg creatieve duizendpoot Anke (van onder meer Ankepanke Design, Fun Font Shop, Da… Read More
Saigon Simple
2016-04-20 12:19
Het leek me eerder Not So Simple, een rokje voor mezelf maken uit een boek met tienerpatronen, maar dat Saigon Simple-rokje kroop in m'n hoofd en bleef daar zitten. Ik vond het om te beginne… Read More
Susanne Inspiration Day #5 - Compagnie M.
2016-03-18 08:02
"Susanne ... Susanne ... Susanne, ik ben stapelgek op jou!" Sinds de eerste keer dat Marte het over haar nieuwe patroon had, zit ik met dat liedje in m'n hoofd. En gelukkig bleek dat ook de… Read More
Blogtour: Louisa For Women - Compagnie M.
2016-03-16 21:05
For English, please scroll down.'Dat ik dat nieuwe patroon heel graag wilde uittesten,' reageerde ik op haar Instagram-feed. 'Dat ik haar maar een mailtje moest sturen,' antwoordde ze. Daar… Read More

Subscribe to Lielebeesje

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×