Blog Directory  >  Arildsdottir - Johanna heter jag, är 24 år och älskar julen! Det är någonting speciellt med hur den förtrollar och gör en lycklig som bara har fångat mig. Att se snön falla, lyssna på julmusik medan man dricker varm glögg, att klä granen och lägga färgglada paket under den. Det är lycka. Och den här bloggen handlar bara om det :) - Blog  > 

2016-10-25 17:16
Man får passa på när barnen somnar tidigt, så nu blir det att grotta ner sig i lite julinspiration. Någon annan som köpt dessa tidningar? Det brukar vara mi… Read More
2016-10-21 04:43
Åh igår kom den! Sonens adventskalender! Jag visste inte riktigt vad jag skulle ge honom men så fort jag såg den visste jag bara.Helt perfekt :) Hoppas den är li… Read More
2016-10-20 04:34
Söker lite hjälp från alla julbloggare där ute, gissar att ni om några har hjälp att ge.Varje år försöker jag ge min man en adventskalender me… Read More
2016-10-19 17:39
Igår kväll skrev jag ut på Arildsdottirs instagram att jag senare under kvällen skulle skriva det första inlägget för säsongen, men så blev de… Read More
2015-12-24 04:26
Så idag är dagen  äntligen här.Julafton.Som vi har längtat! Hemma hos oss har det varit sjukstuga ett bra tag för alla 3, så jag har varken &nb&hell…Read More
2015-12-14 08:16
Igår var det ju lucia, och det är faktiskt en av mina favorit dagar under december.Jag vet inte varför, men det är som ett riktmärke för julen på n&aring&hell…Read More
2015-12-09 08:24
Julen är en underbar tid, men man får inte glömma bort att det inte är så underbart för alla.Många människor lider på vår jord och det… Read More

Share the post

Arildsdottir - Johanna heter jag, är 24 år och älskar julen! Det är någonting speciellt med hur den förtrollar och gör en lycklig som bara har fångat mig. Att se snön falla, lyssna på julmusik medan man dricker varm glögg, att klä granen och lägga färgglada paket under den. Det är lycka. Och den här bloggen handlar bara om det :)

×

Subscribe to Arildsdottir - Johanna Heter Jag, är 24 år Och älskar Julen! Det är Någonting Speciellt Med Hur Den Förtrollar Och Gör En Lycklig Som Bara Har Fångat Mig. Att Se Snön Falla, Lyssna På Julmusik Medan Man Dricker Varm Glögg, Att Klä Granen Och Lägga Färgglada Paket Under Den. Det är Lycka. Och Den Här Bloggen Handlar Bara Om Det :)

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×