Blog Directory  >  pennioh - solid gold and rocknroll - Blog  > 

2010-07-26 22:52
jepp, jag är i sverige dårå, tangentbord: default. jag var inne i min charityshop över gatan för ett par dagar sen. hon butiksbiträdet är alltid för… Read More
2010-06-09 20:03
jag pratade med deg en dag, hon sa att hon var uttrakad for att det inte fanns nagat att gora i lindesberg. jag ska nu bevisa att det finns mycket att gora i lindesberg. darfor, har kommer m… Read More
2010-06-09 18:51
russel crowe och kjell bergvist ar bada uppvaxta med vargar i skogen och sov under mossa med varandra?-yo r-cro ma blood brotha homie. - Läs hela inlägget här Read More
2010-06-08 20:33
jag gor sa tjockt mycket i london, jag har sa mastermycket kompisar. jag alskar det! det ar fan ALLTID nagan som vill hanga! jag ar sa javla glad att jag kanner sa mycket folk har. jag alska… Read More
2010-05-29 13:02
sometimes when im bored i use to go up to fund raisers on the street. like when im waiting for a friend or the bus. so i was waiting for elin:me: -hi!fundraiser guy: -hello, would you like t… Read More
2010-05-15 12:16
jag fick ju ett jobb pa ett gym so to speak. detta jobb har jag inte langre. jag slutade innan jag borjade. ANLEDNING? jo for att peepsen pa moma vill ha mig. och erbjuder mer lon. och jag d… Read More
2010-05-10 19:40
jag har gjort en twitter om vad min van piero sager. den heter DONTDATEPIERO. kanner mig trendig med bade twitter och blogg nu. sen kladde jag pa honom sleazy outfit och sa hade vi ett bad m… Read More

Share the post

pennioh - solid gold and rocknroll

×

Subscribe to Pennioh - Solid Gold And Rocknroll

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×