Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Taks forca Durrës, proçedohen penalisht 4 pronarë biznesesh

Ka vetëm një javë që ka nisur aksioni Taks Forca Durrës, proçedohen penalisht 4 pronarë biznesesh.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Alarm në zonën e Shijakut, konstatohen lopë me TBC
  • Pediatria Durrës alarm, dyshime për sëmundjen e fruthit…

Në 7 ditët  e para të aksionit kundër informalitetit në sektorin e ujit të pijshëm grupet e task forces kanë ndërprer furnizimin për 50 biznese debitore . Ne javen e pare jane kontrolluar dhe verifikuar 350 subjekte ne total ne gjithe zonen e mbulimit.

Ujësjellës Kanalizime Durrës  ka përdorur një metodë mjaftë efikase për pronarët e lavazheve.

Këta të fundit janë njoftuar një e nga një që të marin masa.

Taks forca Durrës, proçedohen penalisht 4 pronarë biznesesh, data 1 mars do të shënojë edhe mbylljen e këti aksioni.

Pas kësaj date do të meren masa duke mos u furnizuar më me ujë të gjithë subjekte që nuk marin masa.

Për Lajm-shqip

Silvi Feimi

07.02.2018

The post Taks forca Durrës, proçedohen penalisht 4 pronarë biznesesh appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Taks forca Durrës, proçedohen penalisht 4 pronarë biznesesh

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×