Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Aroma e burrit bën gratë që të pinë më shumë alkool

Aroma e një burri mund ta bëjë një grua që të pijë më shumë alkool se zakonisht, sipas një studimi.

Hulumtuesit nga Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Floridës Jugore, vendosën që ta eksplorojnë atë.

Të ngjashme mund të lexoni:

  • Babai kërcen në tub me të bijën, ja si reagon publiku

  • Horoskopi ju tregon pikën tuaj më të fortë, zbulojeni cila ju përket

Aroma e meshkujve të deh.

Hulumtuesit panë rezultatet se si aroma e një burri mund të ndikojë në vendimin e një gruaje për të pirë.

Të njëjtin  eksperiment e kishin kryer te burrat.

Kësaj radhe, hulumtuesit morën 103 gra nga mosha 21-31.

Pjesëmarrëset besonin se po merrnin pjesë në një anketim konsumatorësh për kolonjë burrash dhe pijesh.

Atyre iu ishin prezantuar  shirita aromash që ishin spërkatur ose me androstenone të fabrikuara, ose me feromone, që gjenden në pështymën e derrit, ose vetëm me ujë.

Gratë të cilat iu ishin ekspozuar aromës së androstenone-s, pinë më shumë se ato që nuk iu ishin ekspozuar.

Ne nxorëm që detektimi i aromës seksuale të meshkujve, edhe në mungesë të vetëdijes, mund të nxisë të pirit.

I cili është shkaku i  lidhjes së kamotshme kulturore me përdorim të alkoolit dhe seksit, deklaron studimi.

www.lajm-shqip.com

03.01.2018

The post Aroma e burrit bën gratë që të pinë më shumë alkool appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Aroma e burrit bën gratë që të pinë më shumë alkool

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×