Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Femra më besnike e Zodiakut. Kërkon shumë, por jep edhe më shumë!

Tags: tatildelaquo

Femrën e këtillë të Zodiakut e karakterizojnë vendosmëria, këmbëngulësia dhe është më  besnike ndaj qëllimeve të veta.

Të  ngjashme mund të lexoni:

Dita nuk ka mbaruar akoma, erotizëm për këtë shenjë të horoskopit…

4 shenjat më jobesnike të Horoskopit. Zbuloni nëse jeni një prej tyre

Renditja / Kush janë njerëzit më negativë sipas shenjës së Horoskopit

Është femra më besnike e cila pret shumë nga partneri, por jep dyfish më shumë.

Njëkohësisht ajo është tepër joshëse, pret shumë nga partneri, por jep dyfish më shumë.

Dy cilësitë e saj më të mëdha janë ndjeshmëria dhe durueshmëria.

Ka karakter të butë, mirëpo nuk do të thotë që me të mund të manipulohet.

Nëse dikush provon të testojë kufijtë e saj, do të zgjojë temperamentin e saj të zjarrtë.

Fjala është për femrën e shenjës së Demit.

Pjesëtaret e kësaj shenje fshehin temperamentin e vet, sepse në jetë synojnë balancimin dhe sigurinë.

Nuk janë aventuriere dhe kurrë nuk do të dallojnë, nëse kjo mund t’u sjellë ndryshime të shpejta dhe të mëdha.

Vetvetiu, ato jetojnë jetë të qetë, ndërkaq të gjitha ndryshimet kryesisht i nxisin faktorët e jashtëm.

Femra e shenjës së Demit mëson nga përvoja dhe nuk do t’i ndodhë kurrë që të përsërisë dy herë të njëjtin gabim.

Femra e shenjës së Demit konsiderohet ndër shenjat më besnike.

Vetvetiu, ajo kurrë nuk ngutet të hyjë në lidhje, sepse për të është shumë me rëndësi që të njohë tërësisht partnerin e vet.

Vetëm kur të jetë e sigurt që ka gjetur personin e duhur, ajo do të hyjë në lidhje serioze.

Dhe kur një herë të krijojë lidhjen, kjo lidhje kryesisht është e përhershme.

Mashkulli i cili dëshiron ta bëjë për vete duhet patjetër të jetë i gatshëm t’i vardiset dhe ta joshë shumë/

Në këtë mënyrë krijon rrugën deri te zemra e kësaj femre.

Ai i cili e bën për vete nga ajo do të fitojë shumë.

Natyrën e femrës së lindur në këtë shenjë horoskopi është që kujdeset për të tjerët.

Ajo do të përpiqet që të japë sa më shumë gjithnjë derisa partneri të jetë i sinqertë dhe besnik dhe derisa ai i ofron ndjenjën e sigurisë dhe të mbrojtjes.

Shumica e përshkruajnë femrën e shenjës së Demit si dashnore magjepsëse, shkruan botasot.info.

www.lajm-shqip.com

13.12.2017

The post Femra më besnike e Zodiakut. Kërkon shumë, por jep edhe më shumë! appeared first on Lajm-shqip.com.This post first appeared on Lajmi I Fundit Lajm Shqip, please read the originial post: here

Share the post

Femra më besnike e Zodiakut. Kërkon shumë, por jep edhe më shumë!

×

Subscribe to Lajmi I Fundit Lajm Shqip

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×