Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Semester med vänner

Varje gång vi får hänga såhär, eller ja just såhär (en vecka på ön Solta utanför Split) har vi aldrig ens haft äran att hänga innan, men varje gång vi ses. Slås jag av hur galet tacksam jag är. Över ett gäng att kalla mitt. Några som är så självklara, hur givna vi är. Jag frågar när ses vi igen och genast börjar vi planerna kryssningar, weekendresor och nyårsaftnar.

Det är inte självklart att ha ett gäng, det vet jag. Och vänner växer och glider ifrån varandra ibland. Som jag skrivit om tidigare, vänskap på distans är inte alltid enkelt. Så därför är jag väldigt tacksam över att vi lyckas planera ihop resor allihopa och hänga en hela vecka. Nu bor dessutom drygt 80% av oss i samma land. Bara jag som inte gör det. Tur att det bara är i Finland jag bor och inte ännu längre bort.

Här åt vi middag i onsdags, på Iko’s farm. En farm med strutsar och getter som serverade fantastiskt långkok, till en magisk solnedgång.

Efter middagen när vi kom tillbaka bjöd vi på äppellikör som vi köpt med från Montenegro.

Det som också var kul var att alla våra respektive var med nu på resan. + en bebis. Frost skulle gärna få skriva ett gästinlägg hit till bloggen om vad man ska tänka på när man reser med barn. Hon har många bra knep och en härlig inställning. Och det där med att resa med barn när ingen annan i sällskapet har barn.

Jag vet faktiskt inte om jag har några tips för stt resa med vänner och i en stor grupp efter den här resan. Det hjälpte nog att det viktigaste för oss var att hänga, eftersom vi så sällan gör det. Sen verkar vi alla ha varit rätt inställda på en lugn och ganska oplanerad resa. Väldigt mycket go with the flow. Det var även därför jag och T valde att roadtrippa genom Balkan innan veckan på ön, då var det extra skönt att bara ta det lugnt.

Men vill man ha fler tips för att resa med vänner så tycker jag att Sara på bloggen Träningsglädje ger några bra tips i det här inlägget. Förväntningar och budget är a och o.

Inlägget Semester med vänner dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Semester med vänner

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×