Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Godmorgon från Clarion Helsinki

God morgon vänner. När man somnar i ett hotellrum med tre fönster från golv till tak, är det väldigt enkelt att vakna redan 5.27 av ljuset som strömmar in. Solen är redan påväg upp och staden sover ännu. För några sekunder tänkte jag somna om, tills klockan skulle ringa 07. Men man kastar inte bort en morgon på 13:e våningen i Helsingfors högsta byggnad bara sådär. Så istället gjorde jag kaffe och satte mig en stund med lite bilder – och när poolen på våning 16:e öppnade en halv timma senare gick jag upp ditt för ett dopp.

När solen gick upp över Helsingfors 05.30

Snabbkaffe och bildredigering

Rooftop-poolen är förstås lite läskig, här uppe på 16:e våningen. Den har nämligen ett härligt glasgolv i ena änden. Tanken på att det bara är ett glas liksom? Men det var ändå (eller just därför?) magiskt att simma här nästan ensam denna tisdagsmorgon. Med utsikt över hela Helsingfors.

Kommer berätta mer om hotellet senare, men känns redan nu som om jag skulle vilja rekommendera minst en natt här – antingen för en svenskar som kommer på en weekend i Helsingfors, eller till er som bor här för en staycation!

Så varför har jag fått äran att vakna på hotell Clarion här i Helsingfors just denna morgon? Det är nämligen här Ping Festival tar plats även i år – ett event inom influencermarkndsföring som hålls för fjärde året i rad. Detta år finns ett ännu större fokus internationellt och jag har några svenska bloggvänner som kommit hit.

Ska bli spännande vad Dagen resulterar i. Antagligen massor av pepp och inspiration från de keynotes och workshops som dagen kommer att innehålla.

Nu är jag redo för dagen! Ska plocka upp Linda som bor mitt emot och ska vara med i en panel under dagen, och gå ner till frukosten.

Inlägget Godmorgon från Clarion Helsinki dök först upp på Jennifer Sandström.This post first appeared on Jenn - Forever Abroad Always At Home, please read the originial post: here

Share the post

Godmorgon från Clarion Helsinki

×

Subscribe to Jenn - Forever Abroad Always At Home

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×