Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Faberlic România – linia de produse Orangerie

Tags: egravei

Linia de produse Orangerie disponibilă și pentru România în magazinul online. Puteți vizualiza această linie de peoduse Orangerie și în catalogul Faberlic. Puteți vizualiza catalagul Faberlic pe această pagină.

Cu linia de de produse Orangerie va fi o adevărată plăcere să te plimbi prin lumea plantelor veșnic verzi. O lume a frumuseții care cucerește orice privire și umple sufletul de armonie. Linia de produse Orangerie include lapte de corp, apă hidratantă, cremă de mâini, săpun crema, gel de duș….

Produsele Faberlic, inclusiv linia de produse Orangerie, sunt create în laboratoarele firmei din Moscova.
Produsele din linia de produse Orangerie se pot achiziționa din magazinul online în urma înscrierii. La fel orice produs Faberlic se poate cumpăra din cabinetul personal. Trebuie să completați formularul de înscriere Faberlic pe acest site și apoi să activați contul.

Faberlic România linia de produse Orangerie

Lapte de corp “Iris și ferigă” – va înmuia și hidrata pielea, făcând-o moale, la fel ca petalele irisului. O aromă plăcută va da o încărcătură de prospețime și optimism pentru întreaga zi.

linia de produse Orangerie

Apă hidratantă „Iris și Ferigă” – formula spray-ului nu conține alcool și nu usucă pielea. Hidratează perfect, acoperind pielea corpului cu un parfum plăcut. Interacționează delicat cu pielea, lăsând în urmă o senzație de confort. Feriga răspândește prospețimea unei seri de vară, iar irisul decorează baza cu note nobile.

Gel de duș „Iris și ferigă”– cu o textură cremoasă, îngrijește delicat pielea, lăsând-o moale și catifelată la atingere. Combinația de ferigă și iris, triumfătoare și nobilă, vă menține optimistă pe tot parcursul zilei. Feriga energizează și reîmprospătează, în timp ce irisul umple fiecare nouă zi, cu inspirație și bucurie.

Gel de duș „Osmanthus și lemongrass” – curăță delicat pielea, oferind momente de fericire și confort. Descoperiți puterea de revitalizare din gelul de duș „Osmanthus și lemongrass” și bucurăți-vă de delicatețea și strălucirea extremă a pielii. Umpleți-vă zilele cu energie și bună dispoziție.

Gel de duș „Trandafir și lemn de santal” – curăță delicat pielea și oferă un sentiment de prospețime. Parfumul rafinat de trandafir și lemn de santal, umple sufletul cu armonie. Bucurați-vă de acordurile roz, în armonie cu notele de lemn de santal, în timp ce vă imaginați că sunteți într-o seră înflorită – locul în care găseșți eterna vară și frumusețea naturală.

Gel de duș „Bujor și crin alb” –parfumul floral modern și delicat al gelului de duș, se deschide prin note clasice fine de bujor a aromă intensă a crinului alb. Spuma consistentă, hidratează și catifeleză pielea, lăsând-o parfumată pentru timp îndelungat.

Apă hidratantă „Osmanthus și lemongrass” – oferă confort și prospețime pielii Dvs. Notele florale invită la o promenadă printr-o orangerie scaldată în soare, iar aromă condimentată de lemongrass oferă energie și învăluie într-un norișor parfumat.

Apă hidratantă „Trandafir și lemn de santal” – Note acrișoare de lemn de santal, completate cu cele de trandafir nobil, sunete

linia de produse Orangerie

senzuale și rafinate, învelind că un val parfumat, delicat. Conferă pielii un sentiment de confort și prospețime.

Cremă ulei pentru corp „Osmanthus și lemongrass” – se absoarbe rapid, făcând pielea moale și netedă. Duetul nuanțat format din osmanthus și lemongrass evocă frumusețea și oferă o bună dispoziție.

Lapte de corp „Trandafir și lemn de santal” – cu o textură ușoară, se topește pe piele, o hidratează și o face mai moale. Un duo senzual, de trandafir și lemn de santal, învelește pielea într-un parfum magic.

Loțiune pentru corp „Bujor și crin” – lotiunea de corp parfumată hidratează, hrănește și protejează pielea, iar mirosul incredibil lasă o urmă fină pe piele. Mirosul modern de flori dezvăluie nuanțele de bujor clasic cu „inima” din crin alb rafinat oferind o stare de spirit de flirt discret.

Apă hidratantă „Bujor și crin” – hidratează delicat pielea lăsând o urmă de un parfum rafinat. Adăugați o senzație de lux în atmosfera casei Dvs. pulverizând spray-ul în aer și bucurăți-vă de acest miros captivant împreună cu cei dragi. Apa parfumată nu conține alcool.

Apă hidratantă „Trandafiri” – efect de seră – un loc în care, în orice moment al anului vă puteți plimbaprin vegetația luxuriantă, admira frumusețea lor și simți parfumul trandafirilor…Faberlic va oferă un lux nobil de arome, astfel încât să va puteți bucura de mirosul unic al trandafirului în orice moment al anului.

Fără îndoială, trandafirul este regina florilor. Un simbol al romantismului și iubirii veșnice. Bucurați-vă de prospețimea minunată a apei hidratante cu aromă delicată a unei grădini de trandafiri înflorite.

linia de produse Orangerie

Cremă pentru mâini „Iris și ferigă” – o alegere naturală rafinată. Bucurați-vă de parfumul exotic și de bunăstarea delicată a pielii. Textura delicată va conferă un sentiment de confort. Textura de îngrijire a cremei va face mâinile moi și catifelate.

Cremă pentru mâini „Osmanthus și lemongrass” – înmoaie și hidratează perfect făcând pielea mâinilor mai îngrijită. Mirosul energizant de Osmanthus și lemongrass vă încarcă cu optimism și vă dă o senzație de prospețime.

Cremă pentru mâini „Bujor și crin” – Crema fină cu textură ușoară. Conferă mâinilor și cuticulelor o îngrijire perfectă și un efect complet hrănitor. Un miros superb înfășoară mâinile Dvs. cu un voal floral fin.

Săpun lichid pentru mâini „Iris și ferigă” – tratează delicat pielea, lăsând-o ușor parfumată. Feriga energizează și reîmprospătează, în timp ce irisul umple fiecare nouă zi, cu inspirație și bucurie.

Săpun lichid pentru mâini „ Osmanthus și lemongrass’ – cu textură extrem de fină, curăță delicat pielea, fără nici o senzație de uscăciune. Parfumul revitalizant vă umple fiecare nouă zi cu energie. Bucurați-vă de un duo strălucitor de Osmanth și lemongrass și de o piele moale și catifelată la atingere.

Săpun lichid pentru mâini „Trandafir și lemn de santal” – aromă gourmet oferă o adevărată plăcere. Bucurați-vă de consonanța vibrantă dintre petalele de trandafir și lemnul de santal, ce va face pielea moale, ca de catifea.

The post Faberlic România – linia de produse Orangerie appeared first on Inscrieri Faberlic.This post first appeared on Produse Faberlic Romania, please read the originial post: here

Share the post

Faberlic România – linia de produse Orangerie

×

Subscribe to Produse Faberlic Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×