Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Marcel... wat kunnen we nog meer doen om jou een thuis te geven?

Want maar liefst 41 foto's zijn blijkbaar Niet genoeg om je bij de juiste baas onder de aandacht te brengen. Dus misschien dat een nieuwsartikel helpt om te laten zien hoe mooi je bent? Je bent jong, speels, lief aanhankelijk. OK. Je hebt natuurlijk wel veel concurrentie tussen al die andere mooie podenco's die een thuis zoeken.

Marcel, we willen je zo graag de eerste twee verschrikkelijke jaren van je leven doen vergeten.
Je woonde in "de boerderij der verschrikking" samen met nog 50 andere honden, allemaal aan de ketting en liggend in hun eigen uitwerpselen. Ook jij lag 24 uur per dag aan een korte ketting, kreeg slechts twee keer per week te eten en werd vaak geschopt. Jou baas was een beest. 

Niet zo gek dat je doodsbang was Toen je in het asiel aankwam. Maar toen je besefte dat je Niet Meer aan een ketting hoefde vast te liggen, niet meer werd geschopt en er altijd eten voor je klaar stond, toen besefte je dat je op een veilige plaats was. Je kon zelfs spelen met andere honden.
Je geniet volop als je met een bal mag spelen. En tuurlijk, soms schrik je nog even van een vreemd geluid en bij nieuwe mensen ben je nog wat verlegen. Maar je zelfvertrouwen groeit met de dag.
Je doet het geweldig. Zelfs toen je mee genomen werd voor een wandeling in het centrum van de stad was je zó evenwichtig. 

Lieve Marcel, ergens is er ook voor Jou Een baas en dan leer je hoe heerlijk het is om in een warme mand te slapen, aandacht te krijgen en natuurlijk liefde, dat kan haast niet anders. En we hopen dat die baas dit artikel leest en denkt, ja dát is de hond voor mij. Mijn kameraad voor het leven.

 This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Marcel... wat kunnen we nog meer doen om jou een thuis te geven?

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×