Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Kleine Magdalena is gewoon té schattig

Kleine Magdalena werd op een zondagochtend Naar Het Asiel gebracht.
Ze werd alleen, lopend naar nergens, gevonden op het platteland, zo klein, hulpeloos en ziek. Ze was zo zwak dat we haar mee hebben genomen naar een pleeggezin waar ze erg goed is hersteld.

Na haar herstel zou ze Naar Het asiel moeten Maar dat is voor dit meisje absoluut geen optie. We hebben voor haar opvang in Nederland kunnen vinden. Magdalena blijkt een welopgevoed meisje te zijn. Ze loopt keurig aan de lijn en trekt absoluut niet. Ze snuffelt driftig mee met de andere honden. Magdalena kan in omheind gebied ook al los, ze blijft zelfs bij je in de buurt. 

De eerste paar nachten sliep ze in de bench zonder enig probleem, maar nu Heeft ze het slapen in bed ontdekt en dat bevalt haar prima. Binnen is ze heel rustig, slaapt veel op haar matrasje, maar komt ook graag naast je op de bank zitten. Ze geniet van aandacht en knuffels. Met de andere honden en de katten heeft ze geen problemen, maar ze zoekt ook geen interactie met ze. Spelen doet ze niet, ze wil liever met rust gelaten worden. 
Mee in de auto gaat ook goed, ze gaat gewoon lekker slapen. Bovendien is Magdalena vanaf het begin al zindelijk. 

Magdalena krijgt speciaal nier dieet voer van Bandit (rauw vlees) en soms natvoer K/D van Hill’s. Daar doet ze het heel goed op. Eén keer per dag krijgt ze een pilletje Allopurinol. Ook heeft ze een lichte vorm van leishmania. Af en toe heeft ze even een minder goed momentje, Maar Dat duurt maar kort. Al snel staat ze weer te kwispelen voor een snoepje. 

Voor Magdalena, nu genaamd Muis, zoeken we een rustig huis waar ze alle zorg en aandacht krijgt en nog een hele fijne tijd heeft. Liefst met een tuin waarin ze lekker kan rondsnuffelen. Muis is echt een heel lief en schattig hondje, ideaal voor mensen die willen genieten van rustig en sereen gezelschap. Wie heeft een groot hart en geeft Magdalena een goed thuis waar ze haar laatste jaren gelukkig mag zijn. Haar vorige leven lijkt verschrikkelijk te zijn geweest, ze behoorde waarschijnlijk tot een jager die haar eruit schopte toen ze nutteloos werd. Ze verdient nu alleen nog maar liefde en bescherming, ze is gewoon té schattig! This post first appeared on Home - Podencoworld, please read the originial post: here

Share the post

Kleine Magdalena is gewoon té schattig

×

Subscribe to Home - Podencoworld

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×