Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Blog Directory  >  Arts & Entertainment Blogs  >  Download Festival Filem Tempatan arts-and-entertainment Blog  > 

2020-04-03 19:55
Tadi baru lepas tonton satu video dalam facebook . Berkenaan seorang master yang kononnya boleh tahu apa sahaja maklumat berkenaan diri seseorang. Setiap orang akan dijemput masuk ke dalam s… Read More
2019-11-29 20:38
Dengan tak semena-mena aku berada di sebuah pulau. Aku seolah-olah bercuti bersama keluarga aku. Waktu tu aku berada di sebuah pondok. Aku dengar orang tempatan pulau tersebut bercerita kepa… Read More
2019-11-29 20:38
Secara keseluruhan filem ni memang sangat menarik. Jalan cerita dan grafik sangat -sangat menarik. Memang berbeza sedikit dengan jalan cerita filem SUPERMAN yang sebelum-sebelum. Dalam filem… Read More
2019-11-29 20:38
Walau semua orang tak peduli, aku akan teruskan juga. Aku ada Allah. Aku tak takut. Walau semua orang hanya pandai menyakiti hati ku, aku tak peduli. Aku ada Allah.Walau cintaku pergi, aku t… Read More
2019-11-29 20:38
Maafkan aku, bukan aku minta jadi macam ni. Aku dah cuba sehabis daya sebenarnya. Aku sayang kau, tapi kita tiada jodoh, apakan daya. Kan aku pernah kata, kebahagiaan aku adalah melihat kau… Read More
2019-11-29 20:38
Pernah tak korang mimpi pergi tempat lama korang. Confirm la penah kan? Tapi penah tak korang mimpi tempat lama korang tu lain dari tempat yang korang penah pegi dalam alam nyata? Aku selalu… Read More

Share the post

Download Festival Filem Tempatan

×

Subscribe to Download Festival Filem Tempatan

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×