Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Sfântul Graal și Arca Legământului, ascunse sub o casă

Sfântul Graal și Arca Legământului, Ascunse Sub O Casă

Sfântul Graal și Arca Legământului sunt ascunse sub o casă din Burton-on-Trent, comitatul
Staffordshire, din Marea Britanie. Cel puțin așa susține un expert citat de ziarul ”Daily Star”. Acest istoric crede că a descoperit în sfârșit locația Sfântului Graal și comorile Cavalerilor templieri. Sfântul Graal este, potrivit legendelor din Evul Mediu, un vas în care Iosif din Arimateea a colectat sângele lui Iisus Hristos. Este confecționat dintr-o singură piatră prețioasă și înzestrat cu puteri miraculoase. Arca Legământului este un cufăr sfânt, realizat de israeliții din vechime la porunca lui Dumnezeu, după proiectul dat de el. În ea era păstrată în siguranță ‘Mărturia’, adică Cele zece porunci scrise pe două table de piatră, decalogul dat lui Moise de către Dumnezeu pe Muntele Sinai.

*Căutate de istorici și vânătorii de comori

Casa uriașă care se prăbușește, numită Sinai Park House, ar ascunde cele mai faimoase comori pe care istoricii și vânătorii de comori le caută de atâta amar de ani, susțin și alți experți. Însă cel care afirmă cu cea mai mare tărie acest lucru este istoricul David Adkins, care e celebru deja pentru că a descoperit un craniu cu vechime de 10.000 de ani numit ”Greta”. Adkins crede că Sfântul Graal și celelalte comori ale Cavalerilor Templieri sunt ascunse în vaste caverne sub această clădire veche. El a descoperit legături între proprietatea Burton și Cavalerii Templieri necunoscute până acum.

*Cea mai importantă casă din Anglia

“Sinai House este probabil cea mai important casă din Anglia. Este în stare de prăbușire și cu risc, ascunde secrete de importanță internațională, probabil ascunde adevărul din spatele Sfântului Graal”, spune David. Dacă afirmațiile sale sunt adevărate, istoricul va dezlega un mare mister al istoriei.”Până acum nu s-au făcut studii geofizice sub casă. Forța, echivalentul SAS-ului de azi, a fost fondată de Hughes de Payens în 1191. Familia acestuia a avut legături cu Burton Abbey Estate, proprietate pe care se ridică azi Sinai House. În 1539 William Paget a venit de departe să salveze Burton Abbey estate. A achiziționat pământurile Burton și a demolat clădirile cărămidă cu cărămidă, căutând ceva. Un geolog mi-a spus că sub casă există caverne mari cât Westminster Abbey”, a explicat David. El crede că numele proprietății are o legătură neglijată de istorie. ”Înainte de 1307 și înainte ca Templierii să lupte pentru Ierusalim, se numea simplu Lodge sau Great Lodge, numele Sinai nu era folosit. Când persecuția templerilor a început, Great Lodge a devenit Sinai House, termen care se referă la ”sângele regal” din Sfântul Graal. Nu există alte locuri numite astfel în Anglia. De asemenea, Dumnezeu i-a dat lui Moise Cele Zece porunci pe muntele Sinai. David susține că Sinai House e așezată pe tuneluri niciodată explorate care au legătură cu templierii și Chalybete Spring. Sfântul Graal și Arca Legământului sunt ascunse sub o casă din Marea Britanie.This post first appeared on Minuni, Mistere, Secretele Terrei, please read the originial post: here

Share the post

Sfântul Graal și Arca Legământului, ascunse sub o casă

×

Subscribe to Minuni, Mistere, Secretele Terrei

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×