Get Even More Visitors To Your Blog, Upgrade To A Business Listing >>

Channing Tatum si Jenna Dewan au divortat

Channing Tatum si Jenna Dewan

Cei doi si-au socat fanii dupa ce au postat pe social media o ”scrisoare”, in care explica de ce au luat aceasta decizie si in care precizeaza ca decizia lor a fost luată fara sa fi fost bazata „pe secrete sau evenimente obscene”.”Am fost profund indragostiti unul de altul atatia ani la rand si am avut impreuna o calatorie magica. Absolut nimic nu s-a schimbat in ceea priveste faptul ca ne iubim unul pe altul, dar dragostea este o aventura frumoasa care ne va purta pe cai diferite de acum”, spun aceastia.

Cei doi au impreuna o fetita in varsta de 4 ani, Everly, pe care o vor iubi mereu si ii vor fi mereu niste parinti dedicati.

Channing Tatum si Jenna Dewan s-au cunoscut la filmarile filmului ”Step Up”, in 2006, iar in 2009 au decis sa-si uneasca destinele, devenind, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.

Ne bucuram ca cei doi au hotarat sa se desparta intr-un mod frumos, insa asta nu inseamna ca nu suntem tristi la aflarea acestei vesti.

Channing Tatum si Jenna Dewan au divortat Radio Global RomaniaThis post first appeared on Radio Global Romania, please read the originial post: here

Share the post

Channing Tatum si Jenna Dewan au divortat

×

Subscribe to Radio Global Romania

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×