Blog Directory  >  KITSCRAPS - Blog  > 

Kitscraps Blog


kitscraps.blogspot.com
Is this your blog? Claim It!
Laat je niet bedotten door de titel van mijn blog, ik doe heus nog wel eens iets anders dan scrapbooken ;). Maar het is wel mijn grootste hobby op dit moment, dus daarover en over allerlei andere (redelijk luchtige) zaken die mij bezighouden zullen jullie hier kunnen lezen.
Franka En Iris In Namibië
2016-10-18 17:26
Een poosje terug heb ik een mini gemaakt voor twee van onze knutselnichtjes ;) En dan moet ik van mezelf natuurlijk ook voor de twee andere knutselnichtjes iets maken. De foto’s heb ik… Read More
Inlopen
2016-10-15 07:52
Ik moet een beetje inlopen heb ik gemerkt: Dit zijn nog kaartjes en een cadeaulabel, van de afgelopen periode, die ik niet heb laten zien. Voor vrolijke en minder vrolijke gelegenheden Read More
Klein Bomenboek 3
2016-10-13 13:56
Les 3 van het ‘Klein Bomenboek’ van Christine van der Burg was dit keer een bijdrage van haar zus, Els Morsink, en had als onderwerp ‘mens en boom’. Daarbij moest je… Read More
Klein Bomenboek 1b
2016-10-11 11:50
Ik  ben bijna bij met de lessen van het ‘Klein Bomenboek’ van Christine van der Burg. De eerste les, ‘Groeien naar het licht’, is af. Dénk ik. Want soms w… Read More
Klein Bomenboek 1 En 2
2016-10-07 14:58
Via het blog ‘Het Juwelenboek’ van Christine van der Burg ben ik een aantal lessen aan het volgen die moeten leiden tot een ‘Klein Bomenboek’, een houten boekje met e… Read More
Ahhh, Nee Toch?
2016-10-06 06:30
Ja toch! De winkel van CreaTijd gaat er mee stoppen. Dit kwartaal wordt er nog leegverkocht maar daarna stopt Monique er mee, zoals ze van de week aankondigde op het CreaTijd forum. Zo jamme… Read More
Familieweekend 2016
2016-10-04 12:56
Afgelopen weekend waren de De Vriesjes met alles wat er inmiddels is aangegroeid weer bij elkaar om familieweekend te vieren. Freek en Jessica hadden het dit keer georganiseerd en ze hadden… Read More
Atc’s Augustus-september
2016-10-03 11:44
Bij de vorige atc-ronde was ik aardig op dreef en het thema voor augustus, ROOD, was al bekend. Omdat ik zo lekker in de flow zat waren ze dus snel af, juli was nog maar net begonnen, haha… Read More
Het Is Weer Zo Ver  :)
2016-10-01 05:00
Zo zit je nog in de tuin in het zonnetje en zo is het alweer oktober. Het gaat snel, de tijd bedoel ik, heel snel. Voor je het weet zijn we de kerstboom weer aan het optuigen, haha. Nee hoor… Read More
Fundatiefrustratie
2016-09-26 14:41
Zeg nou zelf, hadden we niet een prachtig weekend uitgezocht voor een tripje naar Zwolle? Het was echt schitterend weer. Zaterdag zijn we heengereden en we hebben eerst een stop gemaakt bij… Read More

Subscribe to Kitscraps

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×