Share the post

~ VITA FJÄRILEN ~ - Skriver en blogg om vår Ellenor som vi saknar så oerhört hela tiden. Ellenor tog sitt sista andetag den 17 okt-09 Och blev endast 3 år och 9 månader. Ellenor Fick En obotlig cancertumör i hjärnstammen och lilla hjärnan. Måste få skriva "av" mig någonstans om min tunga sorg jag lever i... en sorg som aldrig kommer försvinna.. Då Ellenor försvann , försvann en stor bit av mig!! Läs hur min vardag kan se ut...

×

Subscribe to ~ Vita FjÄrilen ~ - Skriver En Blogg Om Vår Ellenor Som Vi Saknar Så Oerhört Hela Tiden. Ellenor Tog Sitt Sista Andetag Den 17 Okt-09 Och Blev Endast 3 år Och 9 Månader. Ellenor Fick En Obotlig Cancertumör I Hjärnstammen Och Lilla Hjärnan. Måste Få Skriva "av" Mig Någonstans Om Min Tunga Sorg Jag Lever I... En Sorg Som Aldrig Kommer Försvinna.. Då Ellenor Försvann , Försvann En Stor Bit Av Mig!! Läs Hur Min Vardag Kan Se Ut...

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×