Blog Directory  >  leylaandersson.blogg.se - Hej hopp :) kul att ni kikar förbi! i min blogg finns en blandad kompott, mest om mitt liv o kidsen men även inredning, mat o bak, resor, kläder m.m :) älskar att fota o försöker lära mig nya kameran ja fick av sambon. Canon 6d 😃👌 ha de fint ♡ - Blog  > 

2016-10-20 14:48
Om ni besöker lilla Nässjö i Småland så måste ni smita in på det här caféet 🍰🍩☕ såå fint o så&aring&hell…Read More
2016-10-18 09:08
Tjejerna har inte vart helt hundra så jag har vart hemma med dom igår o idag. O herregud säger jag bara😅 igår va jag nog redo o läggas in på psyket… Read More
2016-10-16 10:29
I fredags fyllde min fina vän Jenny år, stort grattis till dig🎂❤ och självklart va jag på plats för o fira👌 hon bjöd på gryyymt g… Read More
2016-10-12 13:30
Japp.. förra året vid Halloween såg vi ut såhär för en dag😅 O nu går scrollandet för inspiration varmt hur vi ska klä oss detta &arin&hell…Read More
2016-10-08 20:22
Asså dregel på allt jävla gott som såldes (sorry för svordom men haft en tuff vecka, skyller på den tiden i månaden ) så jag har vart sugen p&ar&hell…Read More
2016-10-05 15:26
I söndags va vi ju hos Jessica med familj 💖 älskar att vara där! O nu hade dom fått hästar på lösdriften oxå😃 ni som är h&auml&hell…Read More
2016-10-04 08:11
Syrrans gamla trotjänare. ..Ninja aka Ninjus /hashnisse 😅. .. hon har sen hon va valp varit den lugnaste hund ja någonsin känt...t.om så vi trott hon va sjuk i… Read More
2016-10-01 17:30
Yes! Det va precis lika gott som de ser ut😍😍 asså en sån här brunch måste man få unna sig ibland 😉 Vi började morgonen med att bara… Read More
2016-09-28 13:25
Här hemma har vi två små skuttandes småsjuka kaniner 😄🐰💖 Det börjar bli kyligare ute o i vårt hus blir golvet väldigt kall… Read More

Share the post

leylaandersson.blogg.se - Hej hopp :) kul att ni kikar förbi! i min blogg finns en blandad kompott, mest om mitt liv o kidsen men även inredning, mat o bak, resor, kläder m.m :) älskar att fota o försöker lära mig nya kameran ja fick av sambon. Canon 6d 😃👌 ha de fint ♡

×

Subscribe to Leylaandersson.blogg.se - Hej Hopp :) Kul Att Ni Kikar Förbi! I Min Blogg Finns En Blandad Kompott, Mest Om Mitt Liv O Kidsen Men även Inredning, Mat O Bak, Resor, Kläder M.m :) älskar Att Fota O Försöker Lära Mig Nya Kameran Ja Fick Av Sambon. Canon 6d 😃👌 Ha De Fint ♡

Get updates delivered right to your inbox!

Thank you for your subscription

×